2777
2789

از افغا..نیا همه جا هم هستنا بخدا آدم ب یادبی نیستم ولی دیگه شروش درآوردن همه جا هستن خیلیم طلبکارو بی ادبن واقعا من یه از جاریم متنفرم یه از افغا.. الانم اینجا پرن میام حمله میکنن بهم نمیفهمم واقعا بقیه کشورا پره از آدم حسابی اینجا هم پر شده از اینا همشونم طلبکارن از آدم به اندازه کافی اوضاع کشورمون مزخرف هست این آدمای مزخرفم‌هم بدترش کردن .

ای بابا چقدر از من بعیده اینجوری حرف زدن ولی واقعا کلافه شدم همه جا هستن اه نمیدونم درکم میکنید یا نه 

🦠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس خوبی بهشون ندارم این همه امار قتل و تجاوز

دقیقااااا از یه نفر شنیدم مهرماه امسال بچه های افغانی باخودشون چاقو میبردن مدرسه بچه دبستان ها واقعا خیلی نگرانم اینجوری جامعه اصلا قابل کنترل نخواهد بود

🦠
چند بار گفتی طلبکارن. چی دیدی که باعث شده اینجور فکر کنی. درسته وضع کشورمونو از اینم که هست بدتر کرد ...

همسایه یه نفرن میگفت دم به دقیقه آویزونن از ما فلان چیز بده بهمان چیز بده .

بنده خداها غریبن خب برن یه کشور دیگه همشون اومدن اینجا گند زدن به مملکت هیچ کشوری اندازه ایران اینارو راه نداده بخدا ما هم‌گناه داریم به اندازه کافی خودمون مشکل داریم اینا بدترش کردن

🦠

سالها پیش یه عده افغانی تو شهرمون تو یه کارگاه بلوک زنی کار می کردن همونجا یه اتاق بهشون داده  بودن زندگی میکردن..یکیشون که مرد بزرگ و میانسال بوده بعد از سالها تنها می مونه اینجا .بقیه میرن و اینم همیشه از اطرافیان در خواست زن داشته و همیشه زن میبرده برا کثافت کاری و میگفته که بیارن براش.‌پسرای محله باخبر میشن و میرن بهش میگن باشه فردا فلان ساعت برات یه زن میاریم..روز مقرر یکی از پسرا چادر ودلباس زنانه میپوشه و میره .بقیه هم پشتش میرن..خلاصه یارو افغانی اومده سمت مثلا  زنه ..پسره با میلگردفرو میکنه پشتش.و همه میریزن سرش اینقدر میزنشش ولش میکنن ..میگن فلج شده و پیره پیره..رو ویلچره..

یبار چندسال پیش یه فیلم دیدم چندتا افغانی ریخته بودن رو یه دختر ووداشتن.....دختره چقدر گریه میکرد و جیغ میزد میگفت نامردا نکنید..انگار تو یه خونه بود که داشتن درست میکردن تازه