2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

175 بازدید | 15 پست

سلام من چندماهه اقدامم ولی باردارم نشدم این ماه رفتم پیش متخصص سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم و یک سری قرص های اسیدفولیک ،د۳،مولتی دیلی و کیوتن دکتر برام نوشته این ماه هم اقدام کردم ۹روز دیگه نوبت پریمه بعد روز ۱۴ سیکلم آندومترم ۸ بود حالا با این شرایط بنظرتون ممکنه باردارم بشم این ماه ؟ 

کسی هست تجربه داشته باشه؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماه سومه اقدامم دکتر بهم قرص ابووست داد برعکس دارو میخورم برا عفونتم و دو سه روز دیگ هم روز تخمک گذاریمه نمیدونم جیکار کنم قطع کنم درمانو یا ن

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
چن سالته؟؟ همسرتم ازمایش داده؟۰

۲۴

نه دکتر گفت فعلا اقدام کن سنتون کمه دیگه اگه تا چندماه دیگه نشم اون وقت اونم میبرم آز

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه اولته؟چندسالته؟منم میخوام اقدام کنم

۲۴سالمه 

آره انشااله اگه خدا بخواد اولینمونه

چه دارویی میخوری؟ اگر پماد میزنی ک باید قطع کنی

فولوکونازول و سفیکسیم.و پماو واژینال‌‌.از پماد رو سه تاشو استفاده کردم امشبو فردا شبم استفاده مبکنم میمونه یکی دیگ ک نمیزنم و اقدام میکنم 

بازم خودت تقویتش کن ویتامین ای ویتامین سی فولیک اسید کاسنی خرما فست فود و نوشتبه هم نخوره

دارم همین کارو میکنم

فلوکونازول مشکل نداره رحمم قلیایی میکنه احتمال پسر شدنش بالا میره

عهه نمیدونسم کلا سه تا داد سه روز یبار.اخریشو باید فردا بخورم.خدا کنه این ماه بگیره دیگ خیلی ناراحتم

سعی کن زیاد پیاده روی تا قبل اقدامت

ولا میرم سر کار  هی سرپام میچرخم