2777
2789
سلام وقت به خیر  اینو بگم .همه ما انسان ها از موقعیت شغلی که در حال حاضر داریم راضی نیستیم خیا ...

شاید عزیزم ولی من واقعا حوصله 40 تا دانش آموز رو در یک کلاس ندارن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره

من یه داداش دارم میخوام یه مسئله ریاضی بهش یاد بدم دهنمو سرویس میکنه تا بفهمه ینی تو یه ساعت به قدری من سرش داد میزنم و حرص میخورم انگار ساعتهاس دارم حرف میزنم 

اونوقته که معلم هارو درک میکنم که با ۴۰تا دانش اموز سروکله میزنن

وقتی میرم سر کلاس، بچه ها کلاس رو میذارن رو سرشون.

خب عزیزم مدیریت کلاست ضعیفه بعضیا این مهارت رو از اول دارن بعضیا هم باید برن دنبالش باید سعی کنی در کنار اینکه با بچه ها مهربون هستی جذبه هم داشته باشی و ازت حساب ببرن

من خودم دانشجو معلمم درسته هنوز وارد کار نشدم ولی مزایاش رو می دونم مخصوصا برای یک خانم خیلی شغل خوبی هست کلی وقت اضافه هست بعدش.

تنها چیزی که میتونه خیلی آدم رو اذیت کنه علاقه نداشتن به کار تدریس یا علاقه نداشتن به بچه ها هست شما این مشکل ها رو دارین؟

راستی یک چیزی در مورد مدیریت کلاس بگم وقتی بچه ها صدا میدن و حرف میزنن اصلا داد نزن به تخته نزن چون شرطی میشن که حتما باید با داد و بیداد ساکت بشن فقط با جدیت نگاهشون کن و برو نزدیکشون اگر متوجه نشدن اگر اینو بتونی درست انجام بدی باااااور کن اصلا ۹۰ درصد انرژیت توی کلاس حفظ میشه

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️