2777
2789
عنوان

من حس میکنم شوهرم گوشی مخفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست
همسر نجس من هر ۳ ماه میرف اهدای خون. من فک میکردم از خوبیشه، نگو میرفت چک میکرد ایدز گرفته یا ن....

وای خدا این دیگه نوبره😑😑😑😑ادم باید ب حالشون گریه کنه یا بخنده واقعا😶😶😶

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو راه داری،

یک: به روی خودت نیاری و حال همین زندگیتو ببری که من توصیه‌م اینه🌹🤌🏻🤌🏻🤌🏻

دو: بری بگردی و پیداش کنی چون یه جوک هست که میگه مردا الکی باج به کسی نمیدن🤣🤣🤣 

به نظرم به جاش سعی کن غیر مستقیم نصیحتش کنی که خودش دست برداره اگه قصیه رو بفهمی چیزی نگی هی الکی غصه میخوری و اگر بگی یا میزنه زیرش و بینتون شکرآب میشه که چرا بهش شک داری یا قبول میکنه و بهونه‌ی کارمه و فلان میاره یا اصلا کلا گردن میگیره و باز هم شکرآب میشه

بی‌خبری خوش‌خبری

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

می‌دونی من چ زمانی خیانت شوهرمو فهمیدم،زمانی ک ب بهترین حالت ممکن یه فرشته مهربون بود و دائم قربون صدقه ام می‌رفت وقتی از حسم بهش گفتم گفتم حس میکنم بهم خیانت می‌کنه گفت قدرمو می‌دونه گفت احمق نیست همچین اشتباهی کنه 🥺گفت عاشقمه قسم خورد اشتباهی نکرده ک منو ناراحت کنه😭😭 گفت هیچ زنی ارزش نداره منو بخاطرش ناراحت کنه،گفت من بهترینم و هزارتا حرفهای قشنگ دیگه و من ۱۰دقیقع بعد همون حرفاش پیام عاشقونه اش و نفس گفتنش ب یه هرزه رو دیدم

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱

شک مثل خوره میمونه ،میخوره میره جلو تاطرفو ازپادربیاره

این خوره را ازخودت وزندگیت دور کن 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
همسر نجس من هر ۳ ماه میرف اهدای خون. من فک میکردم از خوبیشه، نگو میرفت چک میکرد ایدز گرفته یا ن....

همون کاربری اسم شوهرش ایمان بود؟

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

چون تو نی نی سایت میگردی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

عزیزم 

اگر واقعا قصد جدایی نداری یا موقعیتشو نداری بیخیال باش 

اما اماااا 

اگر قوی هستی بگرد پیدا کن پدرشو دربیار اما اماااااا خونتو ترک نکن 

و اینم خیلی سخته

بستگی ب مرد داره 

بعضی مردا وقیح ان میگن خوب کاری کردم همین ک هست

بعضی مردا هم ک میترسن و خودشونو جمع میکنن

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
منظورم اینه ممکنه با اخلاق خوبی که با ماداره بازم خیانت کنه

اره عزیزم ممکنه ،خیلیم ممکنه ،باید جست جو کنی ،کل رفتاراش تعقیب کنی ،آخر شبا اگه پاشد پاشی نگاه کنی 

تو ماشینش تنها شدی خوب بگرد .حتی زیر کفپوش هارو 

دیگه کجارو داره ک بتونه قایمش کنه؟

ببین اگه مردی هست ک اهل خیانت نیست و تا حالا ازش خیانت ندیدی پس فکر بی مورد نکن الکی

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

اینا همه نتیجه بودن تو نی نی سایته 

شک کن کم کم ازش سرد میشی دور میشی بعد دنبال بهونه میگردی شوهرتم از خودت دور میکنی بعد همه چیزاییی که فقط شک بوده تو زندگیت ایجاد میکنی با دست خودت 

وقتی شوهرت مرد خوبیه دوستون داره وقتشو با تو زندگیتو خراب نکن و این همه انرژی منفی جذب نکن