2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قراره چند ماه دیه اقدام کنم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

من و دارم دیونه میشم کسی کمک میکنه ؟؟

من اذر ماه۲۶ اذر پریود شدم

دی ماه ۲۳ لکه داشتم انفولانزا گرفتم قطع شد و۲۶دوباره شروع شد الان نمیدونم کی تخمک گزاریم میشه که اقدام کنم یکی برام حساب کنه 

کیت هم گرفتم۸ام این ماه یه حاله خیلی کمرنگ کنار اون یکی خط داشت ولی از ۸ام به این طرف یه خط بیشتر نمیفته یعنی چی

این۵امین کاربریمه 😉

سلام من بارداری اول خیلی دختردوس داشتم وخدارشکرخدایه دخترنازبهم دادوهروزخداروشکرمیکنم وحالا میخام اگه خداصلاح بدونه دومی به کمک خدا وآگاهی دوستان اگه بشه پسربشه دلم نمیخادکه برم تعین جنسیت کنم فقط میخام اگه کمکی چیزی هست که بشه به این خواسته برسم کمک کنید ازدوتامیوه داشته باشم ممنون میشم هرکی تجربه داره بگه ممنونم

من خیلی دوقلو دوس دارم ارثشم دارم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

سلام من بارداری اول خیلی دختردوس داشتم وخدارشکرخدایه دخترنازبهم دادوهروزخداروشکرمیکنم وحالا میخام اگ ...

عزیزم روز تخمک گزاری رو بدونی و اقدام کنی پسر میشه قبلش هم باید ۱ماهی گرمیجات بخوری

این۵امین کاربریمه 😉