2777
2789

سریع زینک اکساید بزن

اکه نداری روغن جامد یکم بمال 

برو داروخانه بخر بزن زود خوبش میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دخترم منم یه دوروزه اینطوریههه گوش کن ببین چیمیگم انجام بده.  اول ببرش هموم با اب گرم وشامپ از کمر به پاین بشورش. بهشد پماد سوختگی بزن اگه نداری ترماسولین ان ان که داری بزن پوشکش نکن بزار شلوارش باز باشه.  و اگه دیدی التهابش خوب شد ولی هنوز بیتابی میکنه بدون داخل معقدش میسوزه

چیپس چسب چسس

والا بچه من کوچیک بود که باسن و اندام خصوصیش و دورو اطرافش سوخته بود هرچی هم پماد از داروخانه گرفتم زدم خوبش نکرد،یکی گفت روغن نباتی بزن زدم واقعا ۲۴ ساعته خوب شد به نظرم روغن نباتی بزن اگه جامد باشه بهتره ولی اگه نداری همون مایع بزن

پسر منم چندروز پیش ویروس گرفت  اسهال بود 

بعد هربار مدفوع سریع بشورش قشنگ خشکش کن پماد کالاندولا یا هر پماد سوختگی داری بزن بعد پوشک کن 

نزار مدفوعش بمونه زیاد همینکه دفع کرد بشورش دیگه انچنان نمیسوزه 

پماد کالاندولا هم خیلی خوبه 

من روز اول و دوم کالاندولا نداشتم پماد ویتامین آ د زدم اونم خیلی خوب بود 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

پماد سوختگی ثمین برای پسرم میزدم عالی بود فوری خوب میشد

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

در ضمن اسهالشم برطرف کن آب بدن بچه کم نشه خدای نکرده 

من پسرمو بردم دکتر قطره پدی لاکت داد با پودر کیدی لاکت ۸ ماهشه پسرم  خودتم بخری اینارو بدی اشکال نداره یا پودر او ار اس 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت