2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بچه شیر خواره داری جلوگیری رو یاد بگیر! یه بچه دیگه تاوان پس نده  ما اینجا شریک قتل نمیش ...

اره یا باید سخت جلوگیرری داشته باشیم یا اگه هم شد یه درصد هم به سقط فکر نکنیم

خدایا خودت کمک کن 
چیه چرا اینجوری میکنی .اگه اسونه ادم کشتن برو یه ادمو بکش ببینم راحته؟

ادم کشتن؟  چرا اینقدر براتون اسونه مگه بچع اوردن به این راحتیه وقتی شرایط شو نداره بچه هزار جور مسؤلیت داره اگه هفته اول باشه نه روح داره نه قلبش تشکیل شده یه لخته خونه حرفا امثال شما باعث میشه هزاران کودک طلاق و بچه های معصومه کار و بچه های معتاد بی کس که فقط بخاطر اینکه به احمق بهشون گفته گناه داره ننداز یک عمر دارن تاوان بدبختی و نفهمی مادرشون رو میدن اگه یکی شرایط شو نداره اگه نمیتونه فقط ظلم میکنه با ب دنیا آوردن ش. 

ادم کشتن؟  چرا اینقدر براتون اسونه مگه بچع اوردن به این راحتیه وقتی شرایط شو نداره بچه هزار جور ...

چرا انقد برا شما اسون گفتنه اینکه اون یه لخته خونه.با گفتن من که میگم نگه داره اون بچه قاتل یا معتاد نمیشه .فقط تو دنیا ادمه بی رحمی مثل شما زیاده میشه.همیشه هم میگین شرایط شرایط اون ادمی که شرایط نداره غلط کرده اون موجود بی گناه رو ساخته باید سفتو سخت جلو گیری میکرد که الان از اینجا کمک نخواد یه موجودو بکشه

مستاجر ما شوهرش یه ادم بیمار روانی هست از نظر من اگه نیم ساعت غذاش دیر میشد با کمر بند میوفتاد بجون زنش از همه نظر بد بود زن باز همه کاره خانومشم خیییلی خوب و کد بانو و همه چی تموم میخاس جدا بشه حامله شد از خونه ما رفتن ولی باهاش در ارتباط م میخاسته همون اول بندازه عذاب وجدان گرفته گفتن گناه داره الان بچه سه ساله همه بدنش از کتک کبوده اینقدر ترسیده زبونش قفل شده یه دفعه خیره میشه ب یه جا و میلرزه پدره عین خیالش نیس مادرم نمیتونه ازش نگهداری کنه الان این طفل معصوم چه گناهی داره؟  اینده ش چی میشه؟  نمیدونم ولی من میگم سقط همیشه بد نیس 

چرا انقد برا شما اسون گفتنه اینکه اون یه لخته خونه.با گفتن من که میگم نگه داره اون بچه قاتل یا معتاد ...

هه چقد بیچاره ای یه ذره حرف منو نفهمیدی اتفاقا با وجود ادم بی مسئولیت مث شما حتما بچه ت قاتل یا معتادم میشه چون صرفا تا دماغ تو میبینی ارزش نداری باهات بحث کنم بای

ادم کشتن؟  چرا اینقدر براتون اسونه مگه بچع اوردن به این راحتیه وقتی شرایط شو نداره بچه هزار جور ...

نظرت چیه همینجوری بچه هایی که خانواده هاشون مثلا به مشکلی برخوردن هم بکشیم؟ چه فرقی داره اون آدمه فقط اندازش خیلیییی کوچولوعه😞