سلام دوستان ،شوهرم حدود یکسال پیش سه تا از دندوناشو پیش یهدندونپزشک فوق تخصص ریشه ک بهمون معرفی کردند درست عصب کشی و پر کردو هزینه هاشم از متخصص های معمولی بیشتر میگیره و توجیه شون اینه که لول دکتر از بقیه بالاتره و کارش بهتره ،خلاصه ما اومدیم خونه و حدود سه ماه بعد هر سه مواد موقع غذا خوردن در اومد،ماحسابی شاکی شدیم رفتیم مطب ک به وقت دیگه داد و درستشون کرد الان دوباره حدود شش ماه نگذشته دیشب یکی دیگه اش در اومد مطمعنم اون دوتام در میان ،چطوری میتونم شاکی شم و هزینه ها رو پس بگیرم ازش چون نمیخام خودش دیگه درست کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در این حد که دوام دندونی که حدود چهارده میلیون میگیره برای درست کردنش ،کمتر از یسال باشه؟خواهرم دندو ...
من میخام اطلاعاتم هم بره بالا تو این زمینه آخه مگه میشه قانونی نباشه وقتی انقد هزینه میگیرن یه دندون حداقل چقد باید دووم داشته باشه کم کم نباید ده سال دووم داشته باشه؟
خدا بهشون خیر و خوشی نده تو این اوضاع اقتصادی همه دستشون تو جیب مردم بیچارست
آره دقیقا... عمم سنش بالاست. پادرد و کمردرد. همش از این دکتر به اون دکتر بابت دندوناش که گند زد بهش. حالا خدا رو شکر وضع مالیشون خوبه ولی وقت و انرژی که میذاره و استرسی که میگیره صد برابر بدتره
لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید