2777
2789
عنوان

شکایت از دندونپزشک ناشی

135 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ،شوهرم حدود یکسال پیش سه تا از دندوناشو پیش یهدندونپزشک فوق تخصص ریشه  ک بهمون معرفی کردند درست عصب کشی و پر کردو هزینه هاشم از متخصص های معمولی بیشتر میگیره و توجیه شون اینه که لول دکتر از بقیه بالاتره و کارش بهتره ،خلاصه ما اومدیم خونه و حدود سه ماه بعد هر سه مواد موقع غذا خوردن در اومد،ماحسابی شاکی شدیم رفتیم مطب ک به وقت دیگه داد و درستشون کرد الان دوباره حدود شش ماه نگذشته دیشب یکی دیگه اش در اومد مطمعنم اون دوتام در میان ،چطوری میتونم شاکی شم و هزینه ها رو پس بگیرم ازش چون نمیخام خودش دیگه درست کنه 

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر جاها همینه موادشون بی کیفیته

در این حد که دوام دندونی که حدود چهارده میلیون میگیره برای درست کردنش ،کمتر از یسال باشه؟خواهرم دندونشو دوسال پیش درست کرد هنوز تکون نخورد 

من یه مادر قوی ام  

شکایت به جایی نمیرسه. باید کلی هم خرج کنی هر روز پیگیر بشی.

دوباره بهش بگین. یا اینکه جای دیگه برین.

فامیل ما دندونپزشکه دندون‌های عممو سه بار درست کرد خیر سرش هر سه بارم ریخت. عمم رفت جای دیگه. فامیل بوده این بوده‌ وای به حال غریبه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
شکایت به جایی نمیرسه. باید کلی هم خرج کنی هر روز پیگیر بشی. دوباره بهش بگین. یا اینکه جای دیگه برین ...

خدا بهشون خیر و خوشی نده تو این اوضاع اقتصادی همه دستشون تو جیب مردم بیچارست

من یه مادر قوی ام  
در این حد که دوام دندونی که حدود چهارده میلیون میگیره برای درست کردنش ،کمتر از یسال باشه؟خواهرم دندو ...

خب خواهرتون جایی رفته که از مواد خوب استفاده کردن

منم دقیقا خواهرم ۱۳ سال پیش دندونش رو درست کرد موادش صحیح و سالم سر جاشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
در این حد که دوام دندونی که حدود چهارده میلیون میگیره برای درست کردنش ،کمتر از یسال باشه؟خواهرم دندو ...

من میخام اطلاعاتم هم بره بالا تو این زمینه آخه مگه میشه قانونی نباشه وقتی انقد هزینه میگیرن یه دندون حداقل چقد باید دووم داشته باشه کم کم نباید ده سال دووم داشته باشه؟

من یه مادر قوی ام  
خدا بهشون خیر و خوشی نده تو این اوضاع اقتصادی همه دستشون تو جیب مردم بیچارست

آره دقیقا... عمم سنش بالاست. پادرد و کمردرد. همش از این دکتر به اون دکتر بابت دندوناش که گند زد بهش. حالا خدا رو شکر وضع مالی‌شون خوبه ولی وقت و انرژی که میذاره و استرسی که میگیره صد برابر بدتره

من میخام اطلاعاتم هم بره بالا تو این زمینه آخه مگه میشه قانونی نباشه وقتی انقد هزینه میگیرن یه دندون ...

آره عزیزم. حق با شماست ولی آخه تو ایران به این حرفا بها نمیدن و اصلا پیگیری نمیکنن.

اگه تهرانی و متخصص ریشه خواستی بهت معرفی می کنم. من خودم پیشش میرم. کارش حرف نداره. فقط قیمتش بالاست. ولی انقد تمیز و دقیق و ظریف کار میکنه لذت میبرم.

آره دقیقا... عمم سنش بالاست. پادرد و کمردرد. همش از این دکتر به اون دکتر بابت دندوناش که گند زد بهش. ...

دقیقا فقط هزینه مطرح نیست هر بار که شوهرم هم رفت اینجا کم کم چهار ساعت اونجا الاف شد،ظاهرا فقط وقت خودشون ارزشمنده

من یه مادر قوی ام  
آره عزیزم. حق با شماست ولی آخه تو ایران به این حرفا بها نمیدن و اصلا پیگیری نمیکنن. اگه تهرانی و مت ...

ممنون عزیزم ما تهران نیستیم ،دقیقا مملکت بی صاحابه ک این شده وضعیت مردم

من یه مادر قوی ام