2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یکی بیاد صبر میکنم و 7تا صلوات میفرستم

دوتا پشت سر هم عجله میکنم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بله یکی بیاد صبر میکنم و 7تا صلوات میفرستم دوتا پشت سر هم عجله میکنم

صبر رو. موافقم. مخصوصا صلوات فرستادن کار پسندیده ایه. 

ولی عجله کار شیطانه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

صبر رو. موافقم. مخصوصا صلوات فرستادن کار پسندیده ایه.  ولی عجله کار شیطانه

واسه دوتا عطسه پشت سر هم عجله میکنم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

مادرم یکی بیادمیگه صبرکنید یااون کارو دیگه انجام نمیده برای خودمم اتفاق افتاده مثلاخواستیم جایی بریم دخترم موقعی که داشتیم کفش پامیکردیم عطسه کرده اهمیت ندادیم گفتیم شایدداره سرمامیخوره رفتیم پشیمون شدیم یه بارش میخواستیم بریم کفش بگیریم کفش فروشی مدنظرمون بسته بود یه بارخواستیم بریم بچرخیم توبازار یهوبارون گرفت..