2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

168 بازدید | 6 پست

چرا آخه فکر کردم مامانم مثل رفیقم میمونه بهش گفتم که توی رابطه ام 

فکر کنم موقعی ک خواب بودم به بابام گفته 

بابام صد در صددددد به باباش زنگ میزنه و بحثشون میشه

واااااای امشب اصلا بیشتر ز یک ساعت خوابم نبرده

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اینا همش کلک مادرانه است هیچوقت نباید بهش بگی✋

چی بگم والا 

من اصلا نمیتونم فراموشش کنم اصلاااا 

تهدیدم کرد 

تا صبح نا خودش خوابیده ن من

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا  من اصلا نمیتونم فراموشش کنم اصلاااا  تهدیدم کرد  تا صبح نا خودش خوابی ...

نترس چیزی نمیشه بعدا برات خاطره میشه بهت قول میدم

استرس نگیر و بخواب 

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

به نظر من پدر و مادر باید همه چی آدم رو بدونند چون اونا دلسوز و همراه همیشگی آدم هستند.  بعضی وقتها آدم با آدم‌های اشتباهی وارد رابطه میشه یا کاری انجام میده که در نظر خودش درست هست .

به نظر من پدر و مادر باید همه چی آدم رو بدونند چون اونا دلسوز و همراه همیشگی آدم هستند.  بعضی و ...

تنها حرفش این بود چون اشناعع میره به همه میگه🥲

و بابای تو کجا بابای اون کجا انگار من میخوام با پول باباش ازدواج کنم