2777
2789
عنوان

نمیتونم بخوابم میترسم

340 بازدید | 18 پست

شوهرم شب کاره ساعت ۴میره سر کار وقتی رفت بعد نیم ساعت یه صدای عجیب که مثل صدای حرف زدن بود با به زبون عجیب بود اومد و بدنم یه دفعه لرز کرد جرعت ندارم بخوابم خیلی میترسم اینم بگم یه از خدا بیخبر هم دعا برام گرفته الانه مطمئنم چیز دیگه بشنوم قلبم وایمیسه نمیتونم قوی باشم خیلی سخته تنهایی خیلی ناراحتم کاش اصلا به دنیا نمیومدم

چنتا حمد بخون فوت کن دورت راحت بخواب 

اصلا چیزی نیست

بعضی وقتا صداهای عجیبی که میشنویم بخاطر تلقین هم هست 

اگر مطمئنی برات دعا گرفتن برای باطلش ۳بار توحید ۳بار ناس و ۳ بار فلق رو بخون فوت کن روی خودت و دور خونت

انشالله که باطل میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا حمد بخون فوت کن دورت راحت بخواب  اصلا چیزی نیست بعضی وقتا صداهای عجیبی که میشنویم بخاطر ...

نه من تا حالا این صدارو نشنیده بودم بعد شنیدنش حالم بد شد  به هفته پیشم شب پشت در خونه به چیزی دیدم ولی گفتم اهمیت ندم ولی نمیشه نمیتونم قلبم چند بار بهش شوک وارد میشه دیگه تحمل نداره

ممنونم 

تو انستا یه مرده حرف میزد می‌گفت بهشون میگن موجودات غیر ارگانیک از ترس وحس منفی و مخصوصا توجه ما تغذیه میکنن تنها راه حل اینه بی توجهی کنی تابرن از زندگیت محل نده موندگار میشن

تو انستا یه مرده حرف میزد می‌گفت بهشون میگن موجودات غیر ارگانیک از ترس وحس منفی و مخصوصا توجه ما تغذ ...

خیلی ترسناکه نمیتونم بی تفاوت باشم خدا سر هیچکس نیاره