2777
2789

برای تبلیغ پیجم در اینستا و کانالم در ایتا یه ادمین میخوام که تو حوزه روانشناسی سررشته داشته باشه.

سلامت روان حق همه ماست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خدمتم عزیزم 

ادمین برای تولید محتوا میخوام . .برای اینکه مراجعینم بیشتر بشن .نیاز به تبلیغ تو پیجم دارم .شروع کارمه اولش حقوق شاید کم باشه ولی وقتی مراجعین زیاد شدن به نسبت بالا رفتن مراجع حقوقم بالا میبرم .

سلامت روان حق همه ماست !
چقد میدی حدودا

از ۵۰۰ تا ۹۰۰ یا ۱ .میگم اول کارمه ولی حتما با بالا رفتن پیجم حقوقهم بالا میره . چون بچه کوچیک دارم از پس پیج بر نمیام واقعا نیاز به یه ادمین دارم  

سلامت روان حق همه ماست !
درباره ی چی‌هس؟

برای پیج روانشناسی.

ادمین برای تولید محتوا میخوام . .برای اینکه مراجعینم بیشتر بشن .نیاز به تبلیغ تو پیجم دارم .شروع کارمه اولش حقوق شاید کم باشه ولی وقتی مراجعین زیاد شدن به نسبت بالا رفتن مراجع حقوقم بالا میبرم .

سلامت روان حق همه ماست !
میتونم بپرسم شما چطوری ادمینی یاد گرفتید و از آموزش های کی استفاده کردید که بنظرتون خوب بوده

من کلاس ثبت نام نکردم

از 9 سالگیم گوشی و اینیستا دستم بود

الان خودم کلاس میزارم