2777
2789
عنوان

کمک و راهنمایی

49 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من این ماه دفعه سوم که پریود میشم آزمایش دادم کم خونی گرفتم و کم کاری تیروئید و پرولاکتینمم ۵۶ هست، آیا تیروئید درمان میشه؟ خیلی این مدت بغض کردم هرکاری میکنم گریه ام نمیاد فقط سریع بغض میکنم خیلی اذیتم

نگران نباش با قرص کنترل میشه ، فقط باید سروقت مصرف بشه من پسرخالم از نوزادی تیروئید داره تا هنین حالا که کلاس دومه، فقط چکاپ میشه و صبح ناشتا یه قرص هیلیییی ریز میخوره

راستی اگه خواستی اجازه بده پاهاتو گرم کنیم 😜😅

جورابای مردونه‌ی ۳۰ تومنی و زیر قوزکی اسپرت ۲۵ تومنی داره همه طرح و رنگ، دوست داشتید حمایت کنید از جشنواره‌ی ۵۰ روز تا عید جورینجو 💜🫂

تاپیک یکی مونده به آخرم عکس کارارو گذاشتم بقیه رو هم میزارم.😍🔥

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمممم چرا خودتو اذیت میکنی اخه اینقدر که من میدونم درمان قطعی نداره ولی با دارو راحت کنترل م ...

ممنون گلم بابت راهنماییت آخه سنی ندارم ۱۹ سالمه و تیروئید گرفتم دست خودم نی اولا راحت گریه میکردم اما الان بغض میشه میمونه تو گلوم