2777
2789

حس میکنم اصلش مال اینجا نیستم دارم خفه میشم دوس دار برم از این دنیا جایه دیگه...نمیزاره این فکرا بخوابم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این حسُ وقتی دارم که اطرافیانم درک ندارن

😞

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
منم الان یه حال گنگی دارم،خس میکنم افسار زندگیم از دستم در رفته

اره منم حس میکنم باید اینجوری پیش نمیرفت

منم بشدت دلتنگم ولی میدونم دلتنگ کجا😭💔

بازم خوش ب خالت تکلیفت روشته

منم خیلی وقتا این حسو میگیرم توی اینترنت خوندم که شاید مربوط به زندگی قبلیمون باشه یعنی زندگی قبلیمون خیلی وضعیت بهتری از الان داشتیممن این حسو خیلی وقتا میگیرم زمان مشخصی هم نداره هر وقت...🤦‍♀️🥲

عزیزم سلام تو اون تایپک ازت سوال پرسیده بودم جواب دادی ولی دیدم ترکیده درمورد اسی پرسیده بودم چجوری ...

سلام معمولی بود ولی اون کاربر خیلی پورو بود واسه همین بود همه بهش پریدن سر خوشگل یا زشت بودن استاتر نبود میگف فقط سفید خوبه 😂

سلام معمولی بود ولی اون کاربر خیلی پورو بود واسه همین بود همه بهش پریدن سر خوشگل یا زشت بودن ا ...

وا😂

یکی از کاربر ها گفت چشاش خیلی قشنگ بوده خیلی دوست داشتم ببینمش 🥺چجوری بود شبیه چشای کی بود؟🤦🏻‍♀️

وا😂 یکی از کاربر ها گفت چشاش خیلی قشنگ بوده خیلی دوست داشتم ببینمش 🥺چجوری بود شبیه چشای کی بود ...

عزیزم نیم رخشو گذاشت اونم نیم رخم نبودحتی نصف نیم رخ بود از دماغش فقط سوراخش معلوم بودیک چشم یک ذرع لب زیاد حساس نشو اون نصف نصف نیم رخم شبیه اون بازیگره بهاره بود تو فیلم او‌یک فرشته بود بازی میکرد فامیلیش یادم نمیاد