2777
2789
عنوان

یه نصیحت

54 بازدید | 19 پست
اگر یه روز مادر شدید و دخترتون یه شهر دیگه ازدواج کرد و ازتون دور بود هیچ وقت پای تلفن بهش استرس ندید اونوقت بچتون میشه یه آدمی مثل من .ک همیشه استرس داره تپش قلب داره دلنگرانی داره.اگر مریض بودید بهش نگید.اگر گریه میکردید نزارید بفهمه خیلی سخته راه دور باشی و نگران باشی.من مریض شدم دیگه .ای کاش هیچ وقت راه دور ازدواج نمیکردم
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
اگر هم راه دور ازدواج کردید نزارید خانوادتون نگرانتون بشن صواتون پشت تلفن شاد باشه .کاری ک من میکنم من خسته شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هم راه دور ازدواج کردید نزارید خانوادتون نگرانتون بشن صواتون پشت تلفن شاد باشه .کاری ک من میکنم من خسته شدم دیگه
خیلی درکت میکنم عزیزم مادربزرگ من که پشت تلفن به دروغ میگه مریضم یا فلان چیزو ندارم یا اذیتم میکنن که ناز بیاره و گوشت تن مامان من میریزه اینجا
هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
مامان من روزا فقط زنگم میزنه از خبرای داغ اطراف برام میگه و با هم میخندیم فداش بشم
مادر بزرگم که فوت کرده بود من دو روز بعدش فهمیدم به همه گفته بود به مرضی نگین حالش خوب نیست آخه مریض بودم
انشالله منم اگه یه روز بچه دار شدم و بعد از اینکه به کس کسونش نمیدم به راهش دورش نمیدم رو خوندم و شوهرش دادم میشم عین مامانیم

.Pain🔥you made me a believer

من شش روز بعد از ازدواجم رفتم دور از خانواده یه شهر دیگه ۱۹ سالم بود فقط هیچوقت خانواده ام بهم استرس ایجاد نکردن اما درنهایت من نگران اونا بودم بخصوص وقتی پا به سن گذاشتن و بیمارشدن حالا زنی هستم پراز افکار مشوش و بدنی پراز استرس و افسردگی بخصوص بعد از مرگ مادر عزیزم
ازخدا دلی آرام میخواهم 🙏
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اصلا ربطی به ازدواج کردن نداره .کسی هم مجرد این مشکل داره . تو شادیا به فکر ادم نیستن خدا نکنه مشکل باشه واییی نگو یه جوری حرف میزنن ادم فکر میکنه چی شده . بعد اشتی میکنه بیا ببین چه صدای دارن
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟