2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 43 پست
کورتاژ شدنی شوهرم ترسید به مامانش گفت اونم زنگ زد به مامان من کف

تازه بعد تموم شدنش؟

حالا که خبری نیس اینا چرا ادامه میدن بد میبینن . یکی همینجا میگفت ۱ ماه از عقد گذشته عروسشون بارداره  دختره خیالشم نبود . شما که رد کردی 

عزیزم نگران نباش خانواده های ایرانی همشون همینجورین تو خودتو اذیت نکن بنظرم من اون بچه گناه داشته که ...

حاملگیم مولار بود😭واقعا عذاب میکشم دارم به خودکشی فک‌مبکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلی دلداریم میده خیلی کنارمه خیلی هوامو داره دارم عاشقش میشم🥺

عزیزم خیلی خوبه که همسرت همراهه باهات .عشقتون پایدار 💞

ی مدت بگذره خانواده ها اروم میشن سخت نگیر خودتو اذیت نکن آسیب نزن به خودت به عشقتون 😙 زن و شوهرید ناخواسته ی اتفاقی افتاد شما هم ناراحتی. حالا

وقت بده بهشون میگذره خوب میشن گلم

نگاه سنگین مامانم بابام ،مامانم میگه بی‌ارزش شدی😭

مامانت خیلی آدم سمیه، چندتا از حرفاشو خوندم که بهت زده. انسان درستی نیست. باید در شرایط سخت پست و پناه دخترش میبود که نیست. سعی کن ازش دوری کنی، آدم مناسبی نیست

مامانت خیلی آدم سمیه، چندتا از حرفاشو خوندم که بهت زده. انسان درستی نیست. باید در شرایط سخت پست و پن ...

مامانم تو همه شرایط زندگیم سختی هامو چندبرابر کرد هیچ وقت مونس دلم نبود بلکه غصه هامو زیاد میکرد ولی بازم دلم به بودنش قرصه و‌دوسش پارم

مامانم تو همه شرایط زندگیم سختی هامو چندبرابر کرد هیچ وقت مونس دلم نبود بلکه غصه هامو زیاد میکرد ولی ...

میفهممت عزیزم. مادر منم همینطوره، منم بسیار دوستش دارم، نمیگم دوستش نداشته باش. اما روش حساب باز نکن و یه حد و مرزی رو باهاش نگه دار، نزار افکار پوسیده شو بهت القاء کنه. همین که ببینه قوی شدی و حرفاش واست مهم نیست و راه خودتو میری اونم سعی میکنه بهتر باشه. وگرنه از خورد کردنت و نا خوشحال دیدنت لذت میبره. شاید خیلیا بگن نه اصلا مادر هیچ وقت اونجوری نیست، اما عزیزم انسان موجود پیچیده ایه و شاید اصلا خودشم متوجه رفتارش نباشه.