2777
2789
هیچی رو دیگه قبول ندارم چرا باید زندگی به اون قشنگی بپاشه که التماس کنم به خدا درستش کن کم دعا کر ...

م نگفتم انجام ندادی گفتم انجامش بده عزیزم از کجا میدونی امتحان باشه ؟ چرا شکر خدا نمیکنی ؟میدونم وضعیت سختی داری ولی ته خط نیست سرکتابی چیزی بگیر راه کارتو بهت بگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ی سرکتاب نمیگیری اخه ؟ 

سلام..میگن سرکتاب خوب‌نیس نرین سراغش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بازم شکرش کن دنیا ب اخر نرسیده عزیزم ته همه نا امیدی ها معجزس

سلام

میشه لطفا بگید که درباره من چه حسی دارید؟؟ 

اون چیزی که میخوام میشه؟ برمیگرده؟؟ به زودی یا خیلی طول میکشه؟؟

و اینکه اون مورد اصلا امکان داره که اتفاق بیوفته؟ (یه موضوع جدای از موضوع قبلی هست این) 

مرسی.

سلام میشه لطفا بگید که درباره من چه حسی دارید؟؟  اون چیزی که میخوام میشه؟ برمیگرده؟؟ به زودی ...

سلام دل ارومی داری حس میکنم صبوری اما فکر و خیال بهمت میزنه 

میشه خوشحالی داری ان‌شاءالله 

۳۳۳ مرتبه تا وقتی ک بیاد الله الصمد بگو و سوره یس و یوسف بخون 

موضوع حسم میگه اتفاق نمی افته چون خودت دوست نداری بیوفته 

سلام دل ارومی داری حس میکنم صبوری اما فکر و خیال بهمت میزنه  میشه خوشحالی داری ان‌شاءالله  ...

وای ممنونم🥹🥹🥹

پس یعنی برمیگرده؟؟؟؟ 

واسه موضوع دوم گفتین که اتفاق نمیوفته؟؟ 

توروخدا واسه دلخوشی و ناراحت نشدنم نگید..... حقیقت هرچه که هست، همون رو میخوام بدونم🙂

ان‌شاءالله برمیگرده گلم  میوفته عزیزم  توکل کن ب خدا عزیزم

یک دنیا سپاسگزار و ممنونم از شما و لطفتون🙏🏻❤️

انشاءالله هرچی که خیره، همون بشه؛ میسپارم دست زمان همه چیز رو❤️