2777
2789

سلام ب همگی 

دوستان میدونین ک ازمون استخدامی هستش 

اگر اطلاعت کافی ندارین دفترچه رو دانلود کنین مطالعه کنین متوجه ضوابط میشید 

من این تاپیک رو زدم ک هرکس مایل بود یه گروه بزنیم 

باهم جزوه تهیه کنیم ک هزینش برامون ب صرفه تر 

بشه 

ازونجایی ک ب حق الناس خیلی معتقدم ب ادمین ک نمونه سوالات و چکیده دروس رو ارائه میده پیام دادم 

هزینه جزوشون بدون تخفیف حدود ۴۵۰ هست 

ولی گفتن اگر چند نفر باشید ۳۰۰ تومن میگیرن 

واسه تمام دروووس هم عمومی هم اختصاصی هم تخصصی 

ک شامل تست ها و جواب 

چکیده های مهم 

و و و 

هرکس مایل بود اعلام کنه 

فرصت کمه هرچه زودتر اقدام کنیم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم هست بذارین فردا بیاد شاید اونم خواست 

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

سلام منم میخوام

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
@TRbankAmozegari

سلام عزیزم این کانال نمیاد بالا.لطفابگو من ازکجا تهیه کنم.شماره ندارین.که من تهیه کنم.نمیخوام حق الناس بیفته گردنم.خواهش میکنم زود جوابمو بده .وقت ازدستم داره میره.هیج جاییم نمیشناسم سفارش بدم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️