2777
2789
عنوان

با زن داداشم چه برخوردی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 33 پست
من اصلا نمیتونم رک باشم احساس میکنم بی ادبیه

در برابر کسی که رک هست باید رک باشی اون خودش اینجوری بیشتر میپسنده

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

ای بابا چی بگیم الان ما

بیشتر رفتار شما غیر عادی هست عیب رو از ایشون میبینید

زن داداش من بخدا هفته ای چند روزش خونه منه حالا ماه به ماه خونه بابای خودش نمیره وقتی یکی دلش خوشه بهتون لطفا تردش نکنید که چند وقت بعد بیاد همینجا از دست خانواده شوهر ناله کنه جزعی از خانوادتونه باید بهش عادت کنید لطفا لطفا نرنجونش بزار خواهر شوهر خوبی براش بمونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چی بگیم الان ما بیشتر رفتار شما غیر عادی هست عیب رو از ایشون میبینید زن داداش من بخدا هفته ...

عزیزم من کلا رفت و آمدی نیستم مخصوصا با آدم رک که فکر میکنه هر ایرادی را باید زود بگه بهت 

من درس میخونم وقتی یه هفته است امتحان دارم خوب نتونستم به خونه زندگیم برسم دوست ندارم یکی،بیاد به سوراخ سومبه های خونه زندگیم سرک بکشه بعد بره بگه بالکنشو نشسته بود 

وقتی که میاد که نمیتونی بیرونش کنی

بهتره با مهربونی بهش بگی عزیزم میشه فلان کار برام انجام .یا اینکه ببخشید خونه بهم ریختست درس داشتم نرسیدم جمع کنم حالا  اشکال نداره تو هم از خودمونی اونم بیشتر احساس راختی میکنه هم رک گویشش کمتر میشه هم ایراداش بهتر باهاش صمیمی برخورد کنی درس میشه 

تو نمیتونی اونو تغییر بدی ولی میتونی رفتار خودت تغیر بدی اینجوری کدورت هم بینتون بوجود نمیاد