2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

52 بازدید | 11 پست

بچه ها الان رابطه مشکوک داشتم . صبح قرص اورژانسی بخورم اوکیه ؟ چجوریه ؟ تا حالا استفاده نکردم 

از ۹۳ خواننده خاموش بودم . امروز شیطون گولم زد و کاربری زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بخور ولی بعدش بدجور بهم میریزه هورموناتو  ممکنه دو ماه دوبار پریود شی ممکنه لکه بینی داشت ...

وای چقد بد . نمیدونم بخورم یا نه . همسرم واریکوسل داره یه طرف گرید یک و یه طرف گرید دو . نمیدونم اصلا باردار میشم یا نه . ولی دوست ندارم ریسک کنم . 

وای چقد بد . نمیدونم بخورم یا نه . همسرم واریکوسل داره یه طرف گرید یک و یه طرف گرید دو . نمیدونم اصل ...

بخوری بهتره تا اینکه ریسک کنی ولی بعدش این چیزارو داره در کل گفتم بعدش نگران نباشی اینجوری شد

بخوری بهتره تا اینکه ریسک کنی ولی بعدش این چیزارو داره در کل گفتم بعدش نگران نباشی اینجوری شد

مرسی عزیزم . صبح باید برم بخرم . اسم خاصی نداره ؟ بگم قرص اورژانسی ؟ 

مرسی عزیزم . صبح باید برم بخرم . اسم خاصی نداره ؟ بگم قرص اورژانسی ؟

قرص لونژیل ۱.۵ میلی گرم این یدوس 

۷۵ هم هست ک دوتاس 

بگی اورژانسی خودشون میدن

اما اون یکو نیم بگیر یباره بخور تموم

قرص لونژیل ۱.۵ میلی گرم این یدوس  ۷۵ هم هست ک دوتاس  بگی اورژانسی خودشون میدن اما اون ی ...

مرسی عزیزم . ببخشید هی سوال میپرسم . بعدش پریود میشم؟ میتونم بعد اینکه پریود شدم ال دی بخورم که به هم ریختگی و لکه بینی اینا هم نداشته باشم . چون من دو سال بود ال دی میخوردم . این ماه خیر سرم قطع کردم 

مرسی عزیزم . ببخشید هی سوال میپرسم . بعدش پریود میشم؟ میتونم بعد اینکه پریود شدم ال دی بخورم که به ه ...

اره حداقل یه هفته بعدش باید خونریزی داشته باشی

بنظرم صبر کنی پریود ماه بعدش بیاد بعد شروع کنی ال دی بخوری بهتره

چون این خونریزی که برات اتفاق میوفته مصنوعیه برای جلوگیری از بارداری

و هنوز خیلی هورمون تو بدنته هورمونای ال دی هم قاطیش میشه ممکنه خیلی بهم بریزی صبر کن پریود ماه بعدیتم رخ بده بعدش شروع کن

اره حداقل یه هفته بعدش باید خونریزی داشته باشی بنظرم صبر کنی پریود ماه بعدش بیاد بعد شروع کنی ال دی ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم .