2777
2789
این خودش اینجوری می‌کنه عاششق نقاشی

عزیزم چه با استعداده ماشالله خدا حفظش کنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جاریمم چپ دسته بد خطه .

میگن دست چپی ها خوش خطن که!

تعریف از خودم نباشه ولی هم من هم پسرم هم پدرم و هم برادر شوهرم چپ دست هستیم و خطمون هم واقعا عالیه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میگن دست چپی ها خوش خطن که! تعریف از خودم نباشه ولی هم من هم پسرم هم پدرم و هم برادر شوهرم چپ دست ه ...

من چپ دست خیلی ندارم  اطرافم .یکی مادرشوهرم که سواد نداره .یکی دختر جاریم که افتضاحه هطش 

یکی هم دختر کوچیکم که سه سالشه 🤩خطش معلوم نیست هنوز .ولی هدف گیریش عالیه چیزی پرت کنه دقیقا میخوره به هدف

میگن دست چپی ها خوش خطن که! تعریف از خودم نباشه ولی هم من هم پسرم هم پدرم و هم برادر شوهرم چپ دست ه ...

نه الزاما من چند تا دست چپی میشناسم افتضاح خطشون ولی بابامو عموهام راست دستن خوش نویسن  

ولی به نظرم باهوشترین

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
نه الزاما من چند تا دست چپی میشناسم افتضاح خطشون ولی بابامو عموهام راست دستن خوش نویسن     ...

بعضی ها میگن چپ دست ها خوش خط ترن بعضی ها میگن باهوش ترند.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم