2777
2789

پسرم یه آشغال ریز تو چشمشه ۴ سالشه .دکتر گفت اگه بزاره تو مطب درمیارم با یه چیز مثل گوش پاک کن . ولی اصلا نمیزاره . گفت پس بیارش کلینیک بیهوشش کنم. خیلی از بیهوشی میترسم .گفت ۳۰ ثانیه هم وقت نمی‌بره.  کسی  تجربه بیهوشی بچش داشته ؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه داشتین عزیزم؟ تزریق میکنن یا مثل اکسیژن رو صورتش؟

من خودم بیهوشیم . یه رگ از دستش میگیرن. یه دارو تزریق میکنن که خواب الود بشه بعد هم با ماسک براش اکسیژن میذارن

من خودم بیهوشیم . یه رگ از دستش میگیرن. یه دارو تزریق میکنن که خواب الود بشه بعد هم با ماسک براش اکس ...

فقط چند ثانیه میخواد چشمش رو باز نگه داره . سرم میزنند .نمیشه از راه دیگه خواب آلودش کنند و این آشغال رو دربیارن؟

بستگی به پزشک بیهوشیش داره ولی تزریق تو رگ امن تر از گاز های بیهوشیه. سختیش هم ب همون رگه که معمولا بچه ها میترسن.بعد رگ گیری با تزریق دیگه چیزی یاذشون نمیمونه و زودم ب هوش میان

بستگی به پزشک بیهوشیش داره ولی تزریق تو رگ امن تر از گاز های بیهوشیه. سختیش هم ب همون رگه که معمولا ...

مرسی عزیزم به شدت از بیهوشی میترسم . استرس عوارضش به هوش اومدنش . حالم خیلی بده