2777
2789
عنوان

خیانت قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 80 پست

تو زن  خصلت تنوع طلبی کمه اگ خیانت می‌کنه استارترش یه مشکل هست درسته توجیه کارش نیست ولی مردادبخاطر هیجان و تنوع طلبی سراغش میرن .چون تو آدمای خائن بودم می‌دونم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

چرا فکر میکنید زیاد شده؟مثلا تو فامیل هرکدوم از شما چند نفر اهل خیانتن؟

مثلا ما تو فامیل اصلا نداریم.یعنی اهل اینکارا نیستن.

تو نی نی سایت هم از هر هزار نفر شاید ی نفر بگه شوهرم خیانت میکنه.

اونی که خیانت میکنه ذاتش خرابه...

نه چرا عین خودش باشی؟هیچوقت خودتونو در حد اون پایین نیارید.اگه خیانتش قابل بخشش نیست،،شوتش کن بیرون.چون من خودم کنار نمیام به هیچ وجه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زن  خصلت تنوع طلبی کمه اگ خیانت می‌کنه استارترش یه مشکل هست درسته توجیه کارش نیست ولی مردادب ...

می خواستم همین تنوع طلبی بعضی مردها و زنها رو بگم که گفتی😁

که واقعا اشتباست و بالاخره چوبشو میخورن..

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

دوستان 

یچیزی بگم ؟ خیانت خیلی کثیفه و افتضاحه 

درسته . خیانت توجیهی نداره .

اما اما اماااااا  هیچ کس از فردای خودش خبر نداره . درسته میگیم خیانتکار ذات نداره شرف نداره ...

اما امان از شرایط سخت 

امان از لحظه ای که بریده باشی ......

خدا کنه برا کسی پیش نیاد 

خیلی ها میگفتن هزار درصد متعهد هستیم و محاله سمت مردی برم و خیانتکار بشم 

اما ... 

یه ذرع یه سر سوزن تو قضاوت تامل کنیم . شاید همه چیو ندونیم از زندگی زنی که خیانت کاره . اما بازم توجیهی نداره کارش .

مشکل بزرگ این زن مستقل نبودن و اعتماد ب نفس نداشتنه!!! اول باید انقدر مستقل باشه ک ب پدرشم بی نیاز ...

من نظرم اینه باید اول باورهای خودشو قوی تر کنه

هر اتفاقی ک بیفته ما خودمون رو داریم

درسته؟

اونی ک قراره کمک مون کنه خودمونیم

اون میگه ب خونه پدرش راه برگشت نداره درست

اما میتونه رو پای خودش وایسته

فقط باید اعتماد ب نفسش بیشتر بشه

نباید شوهرش اونو ضعیف ببینه!!

اره میگیرم مردها بیشتر بلدن ببخشیدا خایه مالی بقیه زن هارو بکنن

میرن سمت زنایی ک ب خودشون میرسن

ولی زن اول همیشه ب فکر پیشرفت مرد هست!!

ب فکر قسط و اجاره خونه اس

ب فکر اینه مردش کم نیاره از نظر مالی

و همیشه زن دوم لذت میبره از زندگی!!

چرا؟

چون همه چیو زن اول با چنگ و دندون و تلاش ب دست آورده و با خون دل ب اینجا رسیده!!!!

می خواستم همین تنوع طلبی بعضی مردها و زنها رو بگم که گفتی😁 که واقعا اشتباست و بالاخره چوبشو میخورن ...

کاش میخوردن ولی من ندیدم بخورن .اینقد خیانت اطرافم دیدم حالم بهم میخوره .البته شوهر من قبل ازدواج دوست دختر هم نداشته کلن فاز کار کردن فقط ولی شوهر ابجیم .شوهر دوستم .دختر خالم .همسایم .زن پسر داییم و...اینا همه خیانت جنجالی دارن .مخصوصا دختر خالم دوبار ازدواج کرد به هر دو تا شوهر هم خیانت کرد که البته ضرر نکرده تو تهران خونه خریده واسه خودش در حال عشق 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بنظرم زن هام خیلی بی سرو زبون آن خیلیاشون دیدم شوهرشون خیانت میکنه ب هیچکس نمیگن ک ابروشون نره ...

کسایی ک ب قول شما ب کسی نمیگن  تو خانواده ای بزرگ شدن خیانت رو بد میدونن

و یه جوری خانواده رفتار میکنه 

که وقتی شوهر خیانت کنه انگار تقصیر اونه شوهرش خیانت کرده!!!!

می‌ترسه طرف دهن باز کنه بگه شوهرم خیانت کرده چون مامانش میگه حتما به زیرشکم شوهرت رسیدگی نکردی ک شوهرت رفته دنبال یکی دیگه !!

باید وقت خواب انقدر بهش برسی ک فکرش جای دیگه ای نباشه

ولی آخه (ببخشید این کلمه رو  ب کار میبرم )

، زن احمقققق

اون تو ذاتش تنوع طلبی و بی معرفتی هست

اون اگر مشکلی میبینه در تو باید بیاد مستقیم بهت بگه نه این ک بره با یکی دیگه!!!

تو اگر بفهمی شوهرت خیانت کرده و بیشتر بهش سرویس بدی تشویقش کردی ب این کار

ب نظر من مرد باید بابت خیانتش تنبیه بشه نه تشویق !!!

تنبیه بدنی منظورم نیستا!!

چون دفعه دیگه که بره پیش زن صیغه ش بیشتر لذت میبره

خیالش از زنش هم راحته

با خودش میگه جفت شون دارن ب من سرویس میدن

و هیچوقت هم از کارش پشیمون نمیشه!!

رسیدگی ب شوهر مال زمانیه ک آدممم باشه و تعهد داشته باشه

میرن سمت زنایی ک ب خودشون میرسن ولی زن اول همیشه ب فکر پیشرفت مرد هست!! ب فکر قسط و اجاره خو ...

یعنی خدایی نکرده روزی ب این مرحله برسم ک سختیه زندگی و من بکشم کیفش و یکی دیگ ببره همه چیز و آتیش میزنم 

اره خیلی قشنگه  عقل تو کلت هس؟

من ک هیچوقت نمیگم قشنگه عزیزدلم

من یه مشاوره‌م 

صبح تا شب دارم میبینم تو کلینیک 

انقدر خیانت تلخه و انقدر جوونامون دارن با خیانت زندگی رو ب خودشون حروم میکنن ک هیچ لذتی نمی‌برند از تعهد و دلبستگی!

زندگی رو حیف کردن ب خودشون

اگر شریک تون مشکل داره ب خودش بگین

چه دلیل داره برین با یکی دیگه دردودل کنین و بدی های همسرتون رو بگین و تهش بگین وابسته‌ش شدیم و از این حرفا

کسایی ک ب قول شما ب کسی نمیگن  تو خانواده ای بزرگ شدن خیانت رو بد میدونن  و یه جوری خانوا ...

من مامانم همیشه بهم میگه خیالم از بابت تو راحته چون میتونی حقت و بگیری بنظرم پدر مادرا اگ نمیخوان کمک کنن حداقل مثل مامان بابای من باشن اصلا دخالت نمیکنن