2777
2789

به خدا حالت تهوع گرفتم دیگه هر جا میریم هر کی میاد خونمون میاد اشپزخونه تو همه چیز نظر میده میگم برو پیش مهمونا زشته حالیش نیست همه مسخرش میکنن براش مهم نیست بعضی وقتا دلم میخواد خفش کنم اخه مردم اینقدر لوس 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

من خوشم میاد وابسته باشه بهم ، ولی اینکه بخواد نظر بده راجب همه چی نه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس مشکل منو نداره؟

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
کاش شوهر منم اینجوری بود خیلی سرده خیلیییی

همه مسخرش میکنن میگن زن زلیل من ناراحت میشم

من خوشم میاد وابسته باشه بهم ، ولی اینکه بخواد نظر بده راجب همه چی نه 

نه این خاله زنکه مهمون داشتنی بیشتر تمیزکاری رو شوهرم میکنه من تمیز کردنی ایراد میگیره

چقدر دیگران برات مهمن زن زلیل نیس زن دوسته

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
نه این خاله زنکه مهمون داشتنی بیشتر تمیزکاری رو شوهرم میکنه من تمیز کردنی ایراد میگیره

خوبه دیگه بذار تمیز کنه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

کاشکی شوهر منم بهم وابسته بود اصلا اهمیت نمیده عین گاو ساکت بیحرکته

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش 
گنا داره

اعصابمو خرد میکنه همش میگم برو بشین تو کاریت نباشه نمیفهمه انگار

مال منم همینجوری  ولی من عشق میکنم

خوش به حالت من اعصابم خرد میشه