2777
2789

من یک نمره ام الکی بخاطر حرف زدن بچه های گروهم کم شد ولی دوتا نمره نگرفتم،یکی 19 ریاضی اونیکی 19 علوم

بیاید راهکار بدید

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین عزیزم

مشخصه تلاشگری، با برنامه درس بخون و ادامه بده

و یه نصیحت دوستانه، نی‌نی‌سایت برای سن شما آورده و کاربرد خاصی نداره، شاید عادت کرده باشی بیای و اولش سخت باشه، ولی به نظر فعلا وقتت رو با کارهای مفیدتر پر کن

کلاس هشتمی؟ یعنی ۱۵ سالته؟ ‌تو فعلا از نی‌نی سایت برو 

مرسی که نظر دادید اما میتونم از گوشی به نحوه صحیح استفاده کنم،تو این مدت وقت نداشتم حتی بیام نگاه کنم چه برسه به اینکه اینجا منو درگیر کنه

آفرین عزیزم مشخصه تلاشگری، با برنامه درس بخون و ادامه بده و یه نصیحت دوستانه، نی‌نی‌سایت برای سن ش ...

ممنون دوست عزیز نظر لطفتونه،متوجهم منظورتون چیه ولی من از اون روزی که تاپیک رو ایجاد کردم وقت نکردم سایت رو چک کنم:)

جای خودکار رو لباس رو با الکل پاک کن.مادرها به بچه ها ادب یاد میدن منتها بچه خودش تصمیم میگیره گوش بده یانه.درضمن بچه این کارارو نکنه تجربه خوب و بد بودن رو درک نمیکنه .بچه آدم آهنی نیست.شما چرا با این سن اینطوری حرف میزنید نگفتن به دیگران لعنت گفتن خوب نیست

جای خودکار رو لباس رو با الکل پاک کن.مادرها به بچه ها ادب یاد میدن منتها بچه خودش تصمیم میگیره گوش ب ...

نه خانم یاد نمیدن،با الکل هم پاک نمیشه جنسش اینطوریه،مگه من توی ماه چندبار لباس میخرم؟مادراشون بدترن پشت سر بچه های مردم حرف میزنن و بلند بلند فحش میدن،از بی فرهنگی مدرسه ما هرچقدر بگم کمه،قضاوت نکنید...ضمنا لعنت کردن لیاقتشونه

جای خودکار رو لباس رو با الکل پاک کن.مادرها به بچه ها ادب یاد میدن منتها بچه خودش تصمیم میگیره گوش ب ...

ذاتم مهمه،ذات بعضی از آدما خرابه،بزرگ و کوچیک.نداره