2777
2789

آفرین

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه چه نظری بدیم کاش نمرات منم همینقدر بود 😂😭

نه آخه شما نمیدونی،انضباطم از عالی شده خیلی خوب

چون که با بچه ها سر اینکه بهم فحش میدن بحث میکنم😭😂

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>
ممیدونم،میشه بگید چیکار کنمافزایش بدم؟الان یکی معدلش ۲۰ شده بود

شما معدلت بشدت پایینه 

ببین کسی که توی این نظام محصل نبوده فکر میکنه ۱۹.۷۰ معجزه است آمل خیر 

باید به کلاس نگاه کرد 

سه نفر ۱۹.۸۶ شدن

نشون میده چقدر معلمتون آسون گرفته یا مدرستون تیز هوشان که گزینه اول بیشتر میخوره

شما در مدارس خوب یجورایی معدلت میخوره ۱۸.۵

پایه چندمی مدرسه تیزهوشان میری یاغیرانتفاعی؟

هشتم،هیچکدوم مدرسه عادی،ولی مدرسه پدر در بیار،من شاهد و نمونه دولتی بودم خوشبحالشون آسون میگیرن بهشون،ما هر روز امتحان داریم،حتی روزی ۳ تا امتحان...

شما معدلت بشدت پایینه  ببین کسی که توی این نظام محصل نبوده فکر میکنه ۱۹.۷۰ معجزه است آمل خیر&n ...

عزیزم برای اون بچه های دیگه باید بگم از گروه من چون نتونستم بچه ها رو کنترل کنم ۱ نمره کم شد،دست من نبود مگرنه من هم ۱۹/۸۶ بودم،من مشکلم ریاضی و علوم19 هست