2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 🥲💔

196 بازدید | 23 پست

سال دومم هس که پشت کنکورم ..

همش افسردگی میگیرم خابای ترسناک میبینم همش توهم میزنم خانوادم خیلی سرزنشم میکنن سر درس نخوندم و اصن حرفامو گوش نمیدن 

هر وقت بگم جاییم درد میکنه میگن بهونه میاری درس نخونی ...

الانم به مامانم گفتم میخام برم پیش روانپزشک بهم خندید و گف حالا بجا درس خوندن برو پیش روانپزشک 🥲

هیشکیو ندارم همش احساس تنهایی و بی ارزشی میکنم 

یه ماه پیش بخاطر حرفاشون و اینکه نمیتونم درس بخونم قاشق داغ کردم گذاشتم رو دستم ول بازم بم گفتن کاریه ک شده برو درستو بخون 🚶🏻‍♀️

میخام برم جایی نمیزارن انقد تو خونه موندم ادم میبینم زود قایم میشم همش تو تاریکی میشینم و گریه میکنم 

فردا تولدمه آرزو میکنم کاش همین فردا بمیرم🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه واقعا نیاز به روانشناس داری بنظرم چون قاشق کردن اصلا طبیعی نیست منم حالم خیلی بده حتا ب خودکشی فکر میکنم دلم میخواد بمیرم ولی نمیتونم همش میگم شاید آینده قشنگ باشه ی امیدی برام هست .لطفا هر جور شده حتا آنلاین با ی روانشناس صحبت کن

#انسانیت
نمیتونم بخونم یه ماهه ول کردم درسو همه جا بم میگن دکتررر

به حرف مردم اهمیت نده اصلا مهم نیست 

نمیدونم چجوری الان دارم نصیحتت میکنم در صورتی که خودم واقعا حالم بده فقط اینو میتونم بگم زندگی میگذره صبور باش  همینجوری نمیمونه 

#انسانیت
رشتم تجربیه  نمیدونم همون لحظه بدون فکر این کارو کردم چشام هیچیو نمیدید فق میخاستم ب خودم آسیب ...

منم سه سال پشت کنکور بودم درک میکنم سخته 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
و اینکه واقعا نیاز به روانشناس داری بنظرم چون قاشق کردن اصلا طبیعی نیست منم حالم خیلی بده حتا ب خودک ...

روان شناس یا روانپزشک ؟

کلا یجوریم همش تو ذهنم سناریو مینویسم و تو رویاهام زندگی میکنم 

فیلمایی که توشون ادمارو شکنجه میکنن ذو خیلی دوس دارم 

عاشق خون و زخمم