2777
2789
عنوان

گریه و و بی قراری نوزاد ۵ ماهه

495 بازدید | 14 پست

بچم ۵ ماهشه از بدو تولدش یکسره گریه میکنه و ن درست و حسابی شیر میخوره ن می‌خوابه آزمایش و سونو هم همه خوب بوده کسی تجربه داشته بچش اینقد گریه کنه و کی خوب شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوستم اینجوری بود

بردنش صدتا دکتر اخر سر یکی گفت که بچت گرماییه و تو هی میپوشونیش اذیت میشه و عرق میکنه بدش میاد

خیلی نپوشونش تابستونا هم لخت بخوابونش

الان هم که بزرگ شده همونجوری عرق میکنه هی چون گرماییه

بچه دوستم اینجوری بود بردنش صدتا دکتر اخر سر یکی گفت که بچت گرماییه و تو هی میپوشونیش اذیت میشه و ع ...

زیاد نمیپوشونمش الانم ک هوا سرده هوا خونمونم معتدله 

اره الان چهار ماهه ب لبنیات لب نزدم اصلا چون شیر خودمو میخوره

خب یا کولیک که اصولا کولیک با بزرگتر شدنش بهتر میشه 

یا حساسیت ب لبنیات و بقیه چیزاست 

بادام و اجیل اینا هم حساسیت میارن اونارو هم نخور . بیسکوییت ها اجیل موز سویا ماهی اینارو از رژیم غذاییت حذف کن ‌  چیزا نفاق رو هم نخور نخود اینا  حبوبات نوشابه 

. خواب بچه رو هم سعی کن روتین کنی هر ۲ ساعت ۱ و نیم ساعت بخوابونش . محیط رو براش کم نور و اروم نگه دار 

شاید مجموع همه اینا موثر بود 

مادر دو دختر زیبا 💕
انوع قطره ها شربت کولیک دکترا دادن بهش ولی بی تاثیره

دوست منم اینجوری بود دکتر بهش گفت دیگه شیر خودتو بهش نده بهش نمیسازه دیگه شیر خشک دادن خوب شد

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
دوست منم اینجوری بود دکتر بهش گفت دیگه شیر خودتو بهش نده بهش نمیسازه دیگه شیر خشک دادن خوب شد

اتفاقا چندتا مدل شیرخشک هم بهش دادم ولی هیچکدوم رو اصلا نخورد حتی توی خواب😭

سلام تورو خدا کمکم کنید دخترم هم کولیک داره هم رفلاکس بهش شربت گریپ میدادم فکرکنم بدتر شده بهش امشب ...

برای رفلاکس دارو چی میدی بهش ..ن بالا آوردن از گریپ نیس از رفلاکسه منم از اون  شربت برا نفخ میدادم ولی دکتر عوضش کرد سگانوز میدم الان برای نفخ و دل درد معمولی شما برا رفلاکس چ دارویی میدی