2777
2789
عنوان

دخترای خوش پوش و با سلیقه

693 بازدید | 84 پست

من قراره برم ی کلینیک زیبایی کار کنم و ی مطب

منطقه سطح بالایی هم هست

توی شرایط گفتن که بروز و اراسته

تاحالا جاهایی که کار میکردم محیط مردونه بوده و لباس اداری و ساده باید میپوشیدم

الان نمیدونم واقعا چی باید بپوشم

میخوام چندتا لباس بخرم و نمیدونم چی بخرم🙃

لطفا از بالا تاپایین بگید چی و چطوری بپوشم

قدم ۱۵۸،ریزه میزه هم هستم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه لباس فرم ندارن؟

نه ندارن

من فعلا تنها خانم اونجا هستم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

معمولا اینجاها لباسفرم دارن اگه نداشتن کت شلوار بپوش

ندارن 

کت شلوار مشکی و سرمه ای؟ 

همون حالت اداری ساده نمیشه؟ 

به روز یعنی چی دقیقا 😄 مثلا کراپ بپوشی با مانتو جلو باز و این چیزها !؟

چی دقیقا ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه ندارن من فعلا تنها خانم اونجا هستم

چقد جالب

چون کلینیک های زیبایی مخصوصا جای خوب باشه فرم های قشنگی دارن همه یه شکلن

دیگه شما کت و شلوار باید بپوشی که شیک باشه

منم هرجا میخوم برم میگن آراسته  خودم پشیمون میشم  آراسته بود یعنی امروزی آرایش کرده. عمل ...

من که عملی نیستم

کلینیکهای مختلفم که دیدم عملی نبودن ولی مرتب و اراسته ان

ولی لباس فرم داشتن 

اسنجا ک میرم فرم ندارن

از این لباسهای ست بیرونی بپوش  مانتو کتی با شروالی من خیلی دوست دارم  

اینجوری برای مطب مناسبه؟ گیج شدممم🥴😂