2777
2789
عنوان

خواب دوقلوها

279 بازدید | 17 پست

خانومایی که دوقلو دارین دوقلوهاتون چقدر میخوابن دوقلوهای من ۱۰ ماهشونه هر ۲تا ۳ ساعت میخوابن.خسته شدم از بس رو پا خوابوندم کی خواب اینا فقط چرت بعداز ظهر میشه.میگن یک سالگی به بعد درسته؟

دختر من پسفردا ۱۶ماهش میشه. کل خواب تو روزش نهایت ۲ساعته!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا حفظشون کنه 

والا دختره من ۱۴ماهشه هنو خوابش درست نشده

چقد دوقلو سه قلو زیاد شده ماشالله 

کاری کردی دوقلو شدن؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

آخی خدا حفظشون کنه  والا دختره من ۱۴ماهشه هنو خوابش درست نشده چقد دوقلو سه قلو زیاد شده ماشال ...

تو ژنمون هس ولی قبل بارداری دارو هم خوردم خیلی سخته همش باید خونه باشی تا بزرگ شن

منم دوس دارم خوابشون کمتر شه لااقل با خودم ببرم بیرون تا از خونه درشون میارم خوابشون میگیره

بخوابن ک خوبه😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عادتشون بده با عروسک بخابن  بده دستشون بزار تو جاشون ، بازی می کنند خابشون میبره

شما دوقلو داری ؟باهم رشد میکردن چه جسمی چه حرکتی؟من دخترم از پسرم عقبه ده ماهشه نمیشینه البته زود بدنیا اومدن زرنگه از نظر هوشی یا مثلا تند تند غلت میزنه وسینه خیز میره اما نمیشینه

[QUOTE=327216453]شما دوقلو داری ؟باهم رشد میکردن چه جسمی چه حرکتی؟من دخترم از پسرم عقبه ده ماهشه نمیشینه البته زود بد ...[/QUOTE

برای من دخترم همیشه جلوتره

ولی مهم نیست چون معمولا پسرا دیرتر راه میفتن تو همه چیز