2777
2789
عنوان

ایا با همسرتون مشکل دارید

86 بازدید | 7 پست

ایا رابطه تون براتون مهمه ؟ ایا مدام درجنگ هستید؟؟ شما وقتی ازدواج کردی یعنی اینقدر بزرگ شده بودی که تونستی مسیولیتهای ازدواج وتعهد و کس دیگه ای رو بپزیری 

من نمیخوام مقصر رو تعیین کنم چون تو هر رابطه ای بالا هفتاد درصد هر دو طرف کمی ها وکاستی هایی دارند لطفاً مسئولیت رابطه هاتون رو به عهده بگیرید وبراش تلاش کنید نمیگم کورکورانه از حقتون بگذرید نه میگم رشد کنید کتاب های زیادی درباره این موضوع وجود داره  خیلی از همین کتابها توی کتابخونه های عمومی هم هست مشاور برید دوره های زیادی وجود داره رایگان و پولی  لطفاً به فکر روان خودتون و فرزندان خود و همسرتان باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق باشماست ماخیلی چیزاروبلدنیستیم  چندمدت قبل بایه کانال زناشویی اشناشدم خیلی عالی بود دررابطه بامسایل زناشویی بود بنظرم ازاون کانالابودکه هرخانمی لازم بودببینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکی دو خط اول انگار میخواستی چیزی و تبلیغ کنی    

اره از قصد نوشتم. بخدا تو نینی سایت پر شده از ادمهای کهسر هر مسئله کچیک دعوا دارن حق میدم شاید تحت فشارند ولی بالاخره باید شرو به تغییر کنند تا دنیاشون تغییر کنه