2777
2789

من الان ۱۰هفته و ۵ روزم دوقلو باردار بودم ۷هفته رشدش متوقف شده 

چهارروز دارم داروی گیاهی میخورم بپر بپر میکنم دفع نشده امروز رفتم بیمارستان دیگه که بستریم کنن بهم قرص بدن که دکترش گفت نیازی نیس برو خونه باز تلاش کن عوارض قرصا زیاده 

ترو خدا راهکار بدین زودتر دفع شن خسته شدم دیگههههه

دوتاشون رشد نکردن😢؟

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت عسل و زعفرون بخور 

کاچی بخور 

ی راه پله طولانی پیدا کن هی بالا و پایین برو 

شکم و گودی کمرت رو با روغن سیاه دونه ماساژ بده 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
بله متاسفانه😔

اولین بارداریت بود؟ طبیعی باردار شدی ؟ 

درکت میکنم منم دوتا سقط داشتم خیلی بده 

ان شاالله به زودی خدا برات جبران می‌کنه 

چطوری دکتر این رو گفته . من سه ماهه باردار بودم ولی رشدش تو ۷ هفته متوقف شده بود . میخواستم با داروه ...

ای وای

چرا چیشد؟؟ الان من چیکار کنم ؟ چه دارو هایی مصرف کردی مگه؟؟؟

چطوری دکتر این رو گفته . من سه ماهه باردار بودم ولی رشدش تو ۷ هفته متوقف شده بود . میخواستم با داروه ...

آدما متفاوتن دقیقا منم برای غربالگری اول رفتم گفتن ایست قلبی جنین و توقف رشد توی ۹ هفته 

با دمنوش و کاچی و .... 

طبیعی دفع شد  

حتی دکترم نوبت کورتاژ زده بود برام ک برم بیمارستان ولی الحمدالله نرسید ب کورتاژ 

ای وای چرا چیشد؟؟ الان من چیکار کنم ؟ چه دارو هایی مصرف کردی مگه؟؟؟

من خیلی زیاده روی کردم کیلو کیلو زعفران و زنجبیل و تخم شوید و رازیانه با دارچین و خاکشیر . بعد چایی دم میکردم همه رو قاطی میکردم با هم میخورم . مادرم بهم گفته بودم خودت خونریزی داری دیگه نیازی نیست که بخوری ولی من خوردم و وحشتناک خونریزی کردم 

نه دومی بود اولی پوچ بود آره طبیعی باردار شدم  ممنونم عزیزم

اصلا بچه ندارین؟ 

چقدر زیاد شده این مشکلات 

من که کارم ب مراکز ناباروری رسید 😢

خونریزی نداری؟ضرر نداره اگه بمونه؟مال منم قلبش ایستاد اما دفع نمیشه میترسم بمونه عفونت کنه بدنم

نه خونریزی نه لکه بینی

از ضررش میترسم آخه خواهرشوهرم ماماست کلی ترسوندم ولی با چهار تا دکتر حرف زدم همه گفتن ضرر داروها زیاده سعی کن خونه دفع کنی