2777
2789

در حالی که به نظرم ماه ها شاید طول بکشه ، البته چون باید کنکور بدم اینو میگفت که باید درس بخونی و چیزی نمونده به کنکور و اینا ولی واقعا نمیشه! و واقعا هم نشد و دوباره الان باهمیم ، اینم بگم ۲۱ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من احساسی تر نیس  تو ۳ ماه اوکی شدم

نه اینجوری نیست قبلا دردشو کشیدم که میگم وسواس فکری دارم ، خب باشه تو ۳ ماه طول کشیده ولی دو روز خدایی مگه میشه!؟ حس میکنم چون مادرمه و به فکرمه اینطور گفت 

چرابهم بزنید؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه اینجوری نیست قبلا دردشو کشیدم که میگم وسواس فکری دارم ، خب باشه تو ۳ ماه طول کشیده ولی دو روز خدا ...

من روزای اول داغ بودم خیالم نبود 

بعد دوماه تازه دوزاریم افتاد چیشده 

ماه آخر هرروزم گریه بود 

و خب این روزای پایانی سوگ من براش بود

با این اخلاق تخم مرغی که من دارم بعید نیست با اینم تا کات برم 😑  هیچی از رابطه حالیم نیس  ...

چرا عزیزم ؟

به خدا ضرر میکنی مگه چقدر زنده ایم هی کات هی کات ☹️😂🍃حالا منم اخلاقم جالب نیستا ولی جدیدا هی مطلب میخونم کتاب میخونم پادکست گوش میدم خیلی بهتر شدم 

الان برگشته یا کلا کات کردین و الان حالت برگشته به حال قبل؟

شاید چون می‌دونم بعد من با کسی نرفته 

اوکیم ، اگه بره تو رابطه باز فوران کنم 

الان چکش میکنم هر از گاهی و میشه گفت خوبم