2777
2789
عنوان

کسی وارد لینک کلاهبرداری شده؟

524 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امروز برای من پیام اومد که شکوائیه داری و بدون اینکه شماره رو نگاه کنم زذم روی لینک ولی بعد زود بستم و هیچ اطلاعاتی وارد نکردم…

فقط انگار در جد چندثانیه تو سایت بودم

اینجوری باشه مشکلی پیش نمیاد؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
زنگ بزن پلیس فتا

متاسفانه جواب نمیدن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر بار زنگ زدم،جواب دادن  پلیس فتای  استان خودتو باید زنگ بزنی

بله با چندتا شماره تماس گرفتم یا اشتباه بودن یا جواب ندادن

سلام

هیچ وقت از سامانه های ثنا و عدل و... پیام حاوی لینک نمیدن ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام ببخشید وارد تاپیکت شدم

من تو یکی از تاپیکا خط کف دست دیدم شما نوشته بودین دوتا خط ازدواج داشتین

خاستم بدونم دوازدواج داشتین یا نامزدی داشتین قبلش؟؟

اخه منم اینطوره خیلی میترسم

ممنون میشم جوابم بدی

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇