2777
2789

اینهمه شوهرم بهشون خوبی کرده کاراشون انجام داده احترامشون گذاشته بچه ام دوماه دنیا اومده همون شب زایمان که مرخص شدم خانواده شوهرم اومدن سر یه شوخی شوهرم که اصلا منظوری هم نداشت رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن تو این مدت حتی یه زنگ نزدن حال نوه شون بپرسن 

آدم چقدر سنگ دل باشه هر چند خودم دلم نمیخواد ببینمشون بخاطر بدی هاشون تو این 19 سال ولی آدما چقدر باید نسبت به بچه هد و نوه شون بی مسئولیت و بی‌تفاوت باشن اینکا میگن قدیم احترامات بود بخدا دروغه پس چرا این آدما احترام بلد نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا 

هم خوبه نمیان و برن تو هم راحت بچه داری تو میکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ولشون کن بهتر 

بخدا اینجوری بهتره دیگه شوهرتم دنبالشون نمی ره چون خودشم از دستشون ناراحته

منم دو ماه نمی دونم سه ماهه نه زنگ مادرشوهرم زدم نه اصلا رفتم دیدنش برن به درک 

کسی که بچه خودش رو نمی خواد همون بهتر که نباشه

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
شوهرم به شوخی گفته بود رفتم یه مرغ زنذه بگیرم قربونی کنم پیدا نشد پدر شوهرم فکر کرده شوهرم بهش تیکه ...

به نظرمنم تیکه بود،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه چی گفته که اینقدر سنگین بوده براشون اشکال نداره تو به شوهرت بگو زنگ بزنه بگه منظوری نداشتم.یا خ ...

بخدا شوهرم فرداش رفت خونه شون جون بچه هامون قسم خورد که منظوری نذاشته اصلا 

اما باز هز جا نشستن گلایه کردن 

بیخیال بابا  هم خوبه نمیان و برن تو هم راحت بچه داری تو میکنی

والا 

اگر که می اومدن تند تند نمی زاشتن از بچه داری چیزی بفهمی و هی بهت می گفتن نه فلان بده بهش اون دارو رو نده بهش . چرا اینجوری می بریش حمام.  چرا این کار می کنی چرا اون کار می کنی خوب بود ؟

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
والا  اگر که می اومدن تند تند نمی زاشتن از بچه داری چیزی بفهمی و هی بهت می گفتن نه فلان بده به ...

اره بابا من کسی رو میشناسم که موقع زایمان قوم شوهر اومده بودن این براشون غذا و چیز میپخته

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨