2777
2789
عنوان

همیشه یجای کارم میلنگه

1080 بازدید | 93 پست

ازدواج اولم که از اول تا آخرش جنگ و دعوا داشتیم همش حسرت یه عشق واقعی تو دلم بود، حسرت دوست داشتن، بشدتم آدم احساسیم، خیلی نیاز داشتم عاشقانه زندگی کنم، اما تلاش هام نتیجه نداد که نداد،هر چی جلوتر رفتیم اختلافات بیشتر شد

آخرش با دوتا بچه توافقی جدا شدیمو و ایشون زود ازدواج کرد

منم عاشق یه خانم شدم ، بینهایت دوسش داشتم

همونجور عاشقانه ازدواج کردیم 

همسرم و من دیوانه وار همو میخواستیم اما از اینکه بچه هام بچه خودش نبودن با من کنار نیومد، میگفت بچه هاتو نمیتونم ببینم چون از وجود یکی دیگن

این دوتا بچم افسردگی گرفته بودن، خیلی خونه جوش سنگین بود،بیشتر مواقع سکوت ، خانمم چند بار قهر کرد، سر مسائل الکی، میگفت این بچه ها رقیب منن ، اگه میدید محبتی بهشون میکردم برزخ میشد، آخرشم گذاشت رفت

احساس میکنم افسردگی گرفتم، روزام شده تکراری و سخت و طاقت فرسا

خیلی متاسف و غمگین شدم برای تجارب تلخی که تعریف کردید. 

براتون ارامش ارزو میکنم. 

دو طرف حق دارین و تصمیم گیری دشواره

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناراحت کننده ..مگه خانومتون ازاول متوجه حضور بچه ها نبودن ‍؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

از اول نمیدونست شما بچه داری مگه ؟

کاش توی ملاقات سوم به بعد بچه ها رو همراه خودت می بردی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بنطرم همسرت مشکل داشته شما جلوتر ازینکه همسر اون باشی پدر دوتا بچه ای بنطرم دیگه ازدواج نکنید و مراقب بچه ها باشید تا فرصت و آدم بهتری توی زندگیتون بیاد

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت