2777
2789

حالا حرفم اینه چرا باید به یه زن چادری بی احترامی بشه وطرف حتی بخواد کتک کاری هم اگه نترسه بکنه و توهین بکنه ولی پلیس اول بگه خانم دادسرا کلی خرج دوندگی داره ،این طوری که هیچ کس حوصله دردسر دادسرا رو نداره و همه به هم توهین میکنند ،شما بودید چی کار میکردید؟به نظرتون آیا قانون اینطوری عادلانست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حرفم اینه چرا باید به یه زن چادری بی احترامی بشه وطرف حتی بخواد کتک کاری هم اگه نترسه بکنه و تو ...

پآنگاه دوست نداره آمار پرونده هاش بره بالا امتیاز منفی داشته باشه  معمولا سعی می کنند یا اصلا پرونده تشکیل نشه و شفاهی حل بشه. ،اگر هم پرونده تشکیل بشه،مسامحه می‌کنند تا مصالحه بشه و تا حد امکان از پاسگاه اونها پرونده دادگاه نره

اون باید عذر خواهی میکرد

ولی اگر ضرر زیادی وارد نشه میشه عفو کرد

رَسُولُ اللَّهِ ص‌ عَلَيْكُمْ بِالْعَفْوِ فَإِنَّ الْعَفْوَ لَا يَزِيدُ الْعَبْدَ إِلَّا عِزّاً فَتَعَافَوْا يُعِزَّكُمُ اللَّهُ

عفو کنید. یا عفو کردن خدا به شماعزت میده

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
اون باید عذر خواهی میکرد ولی اگر ضرر زیادی وارد نشه میشه عفو کرد رَسُولُ اللَّهِ ص‌  عَلَيْ ...

من اصلا الان به اون کاری ندارم،ولی قانون مسخره ای دارم و جوری شده که هرکی هر کاری دلش میخواد انجام میده 

من اصلا الان به اون کاری ندارم،ولی قانون مسخره ای دارم و جوری شده که هرکی هر کاری دلش میخواد انجام م ...

بله درواقع ناراحتی که چرا اون هدفی که قانون باید داشته باشه - همون بازدارندگی- وجود نداره الان

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب