2777
2789

خواهش میکنم بهم بگین🥺🥺

باردارم و خیلی نیاز دارم به یه شغل که دستم توی جیب خودم باشه

فعلا شرایط کلاس رفتن رو ندارم، میخوام ی کاری باشه یا هنری باشه ک از خرازی سر خیابون وسایلاشو تهیه کنم و انجام بدم و مشتری هامم خوب باشه

سایت باسلامم دارم و لباس میفروختم داخلش ولی جنسام ته کشیده، چیز خاصی داخلش نیست که کسی ازم خرید کنه😑پولا هم خرج دکتر و سونو و..‌شد

اگر میدونین چی خوبه ممنون میشم بهم بگین.هرچی ب ذهنتون رسید بگین🙏🏻🙏🏻🙏🏻شاید ب منم کمکی شد

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بافتنی میکنم تعریف از خود نباشه کارم تمیزه مشتریام زیاده خداروشکررررر😍😍😍😍☺☺

الهی شکر، پیج دارین؟ از کجا میفروشین؟؟ طرف ما اصلا نمیخرن بافتنی، جنوبیم

من کاشت مژه و پیرسینگ یاد گرفتم مشتریام میان خونه براشون کار انجام میدم

منم کار های ارایشگری خیلی علاقه دارم، انشالله پر مشتری باشید😀

تو روبیکا کانال دارم تو دیوارم گاااااهی اگهی میزنم مشهد هستم اینجا خوبه خداروشکر قیمتامم مناسبه

پرفروش باشید جانم. انشالله روز ب روز مشتریاتون بیشتر بشه😍🌹