2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار لطفا میشه بیایید

188 بازدید | 18 پست

دخترم دوسالو دوماهشه از این ویروس جدیدا گرفت دکتر بهش اموکسی کلاو داد و گفت شاید اسهال بشه الان رنگ مدفوعش تیرس میتونه از شربت باشه قطره اهن یا چیز خاصی مصرف نمیکنه خیلی نگرانم ببخشید عذر میخوام وقتی میشورمش قهوه ایه ولی حس میکنم تیرس خونریزی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست

نه نگران نباش اگه رو به قرمزی بره اون یعنی خون هم درش هست ، این احتمالا به خاطر کم آبیو سرماخوردگی هستش

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
نه تیره یعنی رنگ قیر اگه اینجوریه ببر دکتر  ولی اگه قهوه ای پررنگه نگران نباش از عفونته خوب م ...

ن میشورمش گلاب ب روتون تیکه هاش قهوه ایه نور میگیرم رو مدفوعش قهوه ایه تیرس