2777
2789
عنوان

سلام ممنون ميشم پاسخ بديد❤️

809 بازدید | 81 پست

سلام، دختري ٣٤ ساله هستم، تحصيلكرده و شاغل، ساكن تهران، خانواده متديني دارم، تا الان هم دوست پسر نداشتم

هميشه ازدواج رو از خودِ خدا خواستم، كسي رو سر راهم بذاره كه نيتش ازدواج باشه نه دوستي، ولي تا الان نشده!

با اينكه تو فاميل و دوستان و حتي همسايه ها همه از من تعريف ميكنند و دختر خوشنامي ام، ولي اين تعاريف هيچ وقت منجر به معرفي براي ازدواج نشد،( البته ازشون ممنونم كه بهم لطف دارند)

به نظر شما ازدواج قسمته؟ يعني خدا براي يه نفر ميخواد و براي ديگري ، نه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد بگیر و نماز استغاثه به حضرت زهرا رو بخون اگر حاجتت رو گرفتی برای منم دعا کن باشه

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم خوب خدا همینجوری نمی ذاره که جلو پات باید دوس بشید بشناسیش بعد ازدواج کنی و اینم بگم تا حدی که ...

حرف شما منطقيه، ولي ما دهه شصتي هاي خانواده مذهبي جرات فكر كردن به دوستي رو هم نداشتيم 😂 تابو بود، من هيچ وقت نداشتم…

سلام، مادرم هم نظر شما رو دارند، ولي من دوست داشتم زودتر اتفاق بيفته🤔 شايد من اشتباه ميكنم

من خودم پسرم اگه تاپیک اولمو بخونی ۵ سال پیش دوست داشتم ازدواج کنم الان خدارو شکر میکنم ک اون اتفاق اونموقع برام نیوفتاد . بعضی موقع ها ما صلاح خودمونو نمیدونیم 

دوست عزیز یه نکته ریز هست که دست کم گرفته میشه اونم اینکه گاهی اطرافیان از اینکه شما قصد ازدواج داری ...

سلام، چرا ديگه اينهمه دختر مجرد بعضاً ميبينيد معرفي ميشن، از من هم خيلي ها تعريف ميكنند ولي انگار براي ازدواج ديده نميشم! نميدونم

من خودم پسرم اگه تاپیک اولمو بخونی ۵ سال پیش دوست داشتم ازدواج کنم الان خدارو شکر میکنم ک اون اتفاق ...

سلام

شما آقا هستيد

هر موقع اراده كني ازدواج كردي

چون پيشنهاد دهنده اي، من كه دست خودم نيست

بايد پيش بياد

خدا رو شكر صحبت كردن در فضاي مجازي نميشه تعريف از خود چون هيچ كس ديگري رو نميشناسه، ولي من واقعا دختر نجيبي بودم حتي تو كل زندگيم پروفايل تلگرام و واتس اپ هم عكس نذاشتم چون خانواده خوب نميدونستند ، زمان ما ميگفتند دختر خوب باشه خواستگار خودش مياد، ولي براي من نشد، بزرگترها همه ش ميگن قسمت، والا اين قسمت رو همه ش سر نماز خواستم و نشد