2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترم ۷ دانشگاه هستم نمیتونم استخدامی شرکت کنم درسته؟چون مدرکم نیومده و مثل اینکه معادل هم قبول نمی ...

عزیزم من چون از طریق کنکور قبول شدم در این باره اطلاعاتی ندارم 

ولی فکر میکنم باید مدرکتون رو گرفته باشید 

دفترچه راهنما رو از سایت سنجش دانلود کنید توضیحات صفحات اول مطالعه کنید

سلام چه عالی کدوم رشته اش رو میخونید؟ من یه سوال داشتم راسته میگن اگه بخواین انصراف بدیم ۴۰۰ میلیون ...

آموزش ابتدایی 

ببینید شما وقتی وارد دانشگاه میشید تعهد میدید دو برابر زمانی که در دانشگاه تحصیل میکنید در منطقه بومی که قبول شدین خدمت میکنین به همین علت زمانی که بعد از دریافت حقوق انصراف بدید دوبرابر ( البته منم دوبرابر رو‌شنیدم و شاسد همون مقدار اصلی باشه)حقوقی که دریافت کردین باید بپردازید 

آموزش ابتدایی  ببینید شما وقتی وارد دانشگاه میشید تعهد میدید دو برابر زمانی که در دانشگاه تحصی ...

آهان به سلامتی🌱 ، خب اینجوری که زیاد نمیشه مثلا یکی ترم ۱ انصراف بده کلا ۱۰ تومن ازش میگیرن؟

امسال مراقب سلامت نمیگیرن؟ یکی ام اینکه مربی بهداشت دبیری میشه؟ بعد من ۳۲ سالمه لیسانس بهداشتم نمی ...

من دفترچه رو مطالعه نکردم ، میتونید دفتزچه مربوطه رو از سایت سنجش دانلود کنید و سهمیه هارو به دقت مطالعه کنید 

بله بهداشت دبیری محسوب میشه 

و اینکه اگر شرط سنی تا ۴۰ بشه از طریق کنکور سراسری فرهنگیان هم میتونید برای قبولی اقدام کنین