دوستان من چندسالی با دخترخاله همسرم خیلی رفاقت خوبی داشتیم وصمیمی بودیم وباهم دوست بودیم و خونه همدیگه میرفتیم بعد یه شب بهمون زنگ زد و برای شام دعوتمون کرد منم موقعیتشو نداشتم نرفتم گفتم بعدا یه شب دیگه میریم فک کنم بهش برخورده بود تو همون تایم بود که پدربزرگم فوت شد بعد دیگه اصلا بهم زنگم نزد تسلیت بگه مثلا به تلافی که من نرفتم خونشون من واقعا موقعیت نداشتم برم اینم بهش برخورده بود بگذریم من خیلی ازدستش ناراحت بودم اصلا بهم یه تسلیت نگفت عوض اونهمه رفاقت.خلاصه دیگه دوسه سالی دیگه باهم قطع رابطه کردیم تا هفته پیش که مادربزرگ همسرم فوت شد و مراسمش خونه مادرشوهرم بود منم رفتم پیشش و بهش تسلیت گفتم حقیقتا دلم خیلی براش تنگ شده بود وخواستم دلخوری ها ازبین بره و اشتی کنیم ومثل قبلا بشیم من همش سرصحبت وبازمیکروم وباهاش حرف میزدم اما اون درحدیه کلمه باسردی جواب میداد وکلا بی محلم میکرد مثلا من توکارها کمکش میکردم وباهاش حرف میزدم که یخ بینمون اب شه اما اون با اخم وخیلی سرد برخورد میکرد خیلی دلم شکسته وخیلی ناراحتم ازاون روز خودمو سرزنش میکنم چراانقد خودمو کوچیک کردم واون اونجوری برخورد کرد بعد باخودمم میگم یه شب بریم خونشون بازم میگم وقتی اون انقد منو تحقیر کرد برم چیکارکنم شما بگید چیکارکنم برم نرم یادر برخوردهای بعد چیکارکنم.ببخشید زیاد شد ولی واقعا ناراحتم کرده واز یه سرهم دلم برای رفاقت گذشته تنگ شده
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی اون بیشعوره اون وظیفش بوده یه تسلیت بهت بگه محلش نزاز
بااینکه اون بهم تسلیت نگفت من برای مادربزرگش رفتم وبهش تسلیت گفتم وخواستم کدورت ها رفع بشه تازه برام قیافه هم گرفته بود خیلی ازخودم ناراحتم که اینجوری خودمو کوچیک کردم
بااینکه اون بهم تسلیت نگفت من برای مادربزرگش رفتم وبهش تسلیت گفتم وخواستم کدورت ها رفع بشه تازه برام ...
عزیزم شما شعور و معرفت خودت رو ثابت کردی اونم خودشو
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃