bachezerang مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 عنوان کسی نتیجه گرفت این ماه بیاد راهنمایی کنه | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست سلام دوستانمن که این ماه که گذشت نتیجه نگرفتمکسی بود نتیجه بگیره؟ راهنمایی کنید چیکار کردید شما؟فردا روز اخر پریودمه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 1402/11/09 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 هیچ هاله ای نداشت؟؟ خب چند روز دیگه بزن نگران نباش اصلا نه هیچی هیچی تا ۴-۵ روز اگه نشدم اره یکی میزنم باز از دست این امید های الکی خسته شدم هوف😞 دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نه هیچی هیچی تا ۴-۵ روز اگه نشدم اره یکی میزنم باز از دست این امید های الکی خسته شدم هوف😞 ایشالله که نمیشی عزیزمبهش فکر نکن بسپر بخدا استرس همه چیو خراب میکنه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نه هیچی هیچی تا ۴-۵ روز اگه نشدم اره یکی میزنم باز از دست این امید های الکی خسته شدم هوف😞 من این ماه امیدی ندارم اصلا چون پریودم قطع نشد رفتم سونو گفت کیست ریز خیلی داری باورم نمیشد اخه من قبلا اوکی بودم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 من این ماه امیدی ندارم اصلا چون پریودم قطع نشد رفتم سونو گفت کیست ریز خیلی داری باورم نمیشد ا ... شاید تازه مبتلا شدی درمان کن انشالله زودی حل میشه منم که فعلا نشدم بیبی هم زدممنفی بود ولی همچنان شکم درد وکمر دارد دارم حداقل کاشکی پری بشم دردم کم بشه اونمنمیشم😐 دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 شاید تازه مبتلا شدی درمان کن انشالله زودی حل میشه منم که فعلا نشدم بیبی هم زدممنفی بود ولی ه ... چی بگم پریودم تموم شده اما همچنان لکه بینی دارم 😞😞😞دوسه روز دیگه یه بار دیگه بی بی بزن ایشالله مثبت باشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 چی بگم پریودم تموم شده اما همچنان لکه بینی دارم 😞😞😞 دوسه روز دیگه یه بار دیگه بی بی ... نه منفی بود گلم🫠 دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نه منفی بود گلم🫠 ای بابا پس کی میرسه اون روز که مثبت شه برا ماهم 😞😞 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نه منفی بود گلم🫠 با امید برای ماه اینده 🤗 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 با امید برای ماه اینده 🤗 هر ماه همینو میگم ولی ارزو بر جوانان عیب نیس😁😔دیگه واقعا کلافه شدم داره یکسال میشه😐 دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 هر ماه همینو میگم ولی ارزو بر جوانان عیب نیس😁😔 دیگه واقعا کلافه شدم داره یکسال میشه😐 اره واقعابرا من که شد یک سال و خورده اییه چیز بگم شاید باورت نشه من هنوز امید دارم مثل همون ماه اولمطمئنم خدا یه روز خودش خوشحالمون میکنه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 اره واقعا برا من که شد یک سال و خورده ای یه چیز بگم شاید باورت نشه من هنوز امید دارم مثل هم ... انشاالله عزیزم امیدتو از دست نده مطمئن باش خدا وقتی انتظارشو نداری خوشحالت میکنه😍 دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 انشاالله عزیزم امیدتو از دست نده مطمئن باش خدا وقتی انتظارشو نداری خوشحالت میکنه😍 دوست گلم نمیدونم چرا این حرفو به تو میزنم حس میکنم خیلی دلت پاکه میشه برام دعا کنی فردا خیلی نیاز به دعا دارم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 دوست گلم نمیدونم چرا این حرفو به تو میزنم حس میکنم خیلی دلت پاکه میشه برام دعا کنی فردا خیلی نیاز به ... لطف داری جانم چشم حتما اگه لایق باشم از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم انشاالله که مشکلت هرچی هست حل بشه❤️ دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 لطف داری جانم چشم حتما اگه لایق باشم از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم انشاالله که مشک ... قوربونت برم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 دوست گلیا کسی نتیجه نگرفت؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞