2777
2789
عنوان

سوغاتی های مادرشوهرم رو پس دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 121 پست
بچه حتی جنسیت رو از پدر میگیره ودوتا بچه که پدرشون یکی باشه تنی میگن ولی مادر یکی باسه میگن ناتنی هس ...

این چ بحثی بود شما انداختی وسط.هیچجا از شما زنای پسردوست در امان نیستیم همه‌ جا رو اعصابین

ارجح مرجح نداریم نوه نوه هست.این افکار کهنه و پوسیده رو بریزین دور دیگه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
مادرشوهر میخواد سرقبرش بزاره اگر اونقدر پول داره بره سفر اونقدر پول نداره واسه نوش دو دست لباس بخره& ...

اوه اوه خدا به داد ما پسردارا برسه

همون مجرد بمونن عین صلاحه

حداقل جنگ اعصاب دائمی نداریم با این زبون دخترای این روزگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه حتی جنسیت رو از پدر میگیره ودوتا بچه که پدرشون یکی باشه تنی میگن ولی مادر یکی باسه میگن ناتنی هس ...

این حرفا رو از کجاتون درمیارن. 😐

دو بچه که مادرشون یکی باشه میشن ناتنی؟🤐

نکنه با هم نامحرم هم هستن و میتونن با هم ازدواج کنن؟.😏

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اوه اوه خدا به داد ما پسردارا برسه همون مجرد بمونن عین صلاحه حداقل جنگ اعصاب دائمی نداریم با این ز ...

نگران نباش.

آدم باشی و یک ذره شعور  و شخصیت داشته باشی و احترام خودت رو حفظ کنی عروست رو سرش حلوا حلوات هم میکنه.

نکنه انتظار داری هرچی عقده داری سر عروس خالی کنی اون بشینه عین بز نگات کنه  

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
این چ بحثی بود شما انداختی وسط.هیچجا از شما زنای پسردوست در امان نیستیم همه‌ جا رو اعصابین ارجح مرج ...

سایت نظر خواهی هست هر کی حق داره حرفش رو بگه 

بعد شما کامل برو هرچی نوشتم بخون منظورم رو متوجه میشی بعد بیا توهین کن 

این حرفا رو از کجاتون درمیارن. 😐 دو بچه که مادرشون یکی باشه میشن ناتنی؟🤐 نکنه با هم نامحرم هم هس ...

از همون جا درمیاریم که شما حرف میزنی هر کی یک تفکری داره نباید توهبن کنید بعد توقانون اسلام دختر ارثش از پسر کمتر هست اگر مشکل دارید میتونید به جنگ قانون خدا برید بگید چرا تودینت دختر رو وکلا زن رو نصف مرد در نظر گرفتی توارث یا دیه 

نه محرم هستن ولی توعرف خواهربرادر ناتنی هستن 

از همون جا درمیاریم که شما حرف میزنی هر کی یک تفکری داره نباید توهبن کنید بعد توقانون اسلام دختر ارث ...

خدایا توبه.

من به ارث و اینا کار ندارم ولی این که میگید  ۲بچه 

از یک مادر و ۲ پدر  ناتنی هستن دیگه از اون حرفاست.

زنی که هم

زمان با بچه ی خودش به بچه ی دیگه  از پدر و مادر دیگه هم فقط ۳ روز شیر بده اون دو بچه با هم خواهر و برادر میش اون وقت دو بچه که از تخمک یک زن به وجود اومدن و ۹ ماه تو رحم اون زن بودن و ۲ سال شیره ی جون یک زن رو خوردن با هم ناتنی هستن.

با عقل خودت جور درمیاد.

ومنی که مادرشوهرم همیشه تاوان چیزای گمشده اشو ازم میگیره مثلا سینی طاووس نشانم نیست ندیدیش  یا ...

😅😅😅مامانه منم هرچیش گم شه ازمن میپرسه حتی کوچکترین چیزاش🤣مثلامیگه کارت ملی توی کشوبودکجاگذاشتی😐😐

این چ بحثی بود شما انداختی وسط.هیچجا از شما زنای پسردوست در امان نیستیم همه‌ جا رو اعصابین ارجح مرج ...

ان همه من برای این خانم نوشتم خودم گفتم تبعیض کار درستی نیس نباید دخترش رو به عروسش ترجیح بده اگرم طبق حرف مادرشوهرش وباورش باشه که نوه پسری بیشتر از خودشون وخونشون هست تا نو ه دختری 

الان من بحث وسط انداختم یا یک عده میان یک جمله از نظرت رو میکنن بولد وهمش میکوبونن وکش میدن 

الان دونفر که جدابشن بچه اول واخرش حق پدرش هست یا مادرس به کی میدن 

یک دختر باکره میخواد شوهر کنه پدرش وجد پدریش وعمو باید امضا کنه در صورت نداشتن هر کدوم بعد اگر نباشه میرن سراغ جد مادریش  

دیه زن وارثش توی همون خونه نصف دختر توهمون خونه نیس 

دیگه اینا قانون اسلام هست منم خوشم نمیاد ولی هست 

اگر کسی پورش نباشه قیم بچه صغیر پدربزرگ پدری میشه وعموش حتی ایااول میان به جد مادری بدن 

توقانون ایران واسلام سمت پدری ارجحیت داده شده انگار حرف من هست که میگید 

بعد تایپیک اصلا سوغاتی بود چه ربطی داره که یک جمله من رو همش بازخورد میدین 

خواهشا دیگه جواب ندید توهین کنید 

اول یاد بگیرید هرکسی میتونه حرفش رو بزنه وفکرش رو بگه دلیلی نداره همه مثل هم فکر کنبم زندگی کنیم یا به هم اهانت کنیم چرا چی گفتی چی فکر میکنی 

سایت تبادل نظر هست اسمش روشه

خدایا توبه. من به ارث و اینا کار ندارم ولی این که میگید  ۲بچه  از یک مادر و ۲ پدر  ...

تنی توعرف جامعه ایران یعنی پدرومادر یکی یا اقلا پدر یکی که فامیلی یکی باسه 

ناتنی هم مادر یکی هست یعنی پدرومادر یکی نبوده 

اون شیر دادن هم که میگید با شرایط خاص که باید همش حایز بشه رضایی اطلاق میشه 

همه این ها محرم حساب میشن 

اینقدر درگیر لفظ نباش هر چی صدا کنن منظور اون حالتی که محرمیت ایجاد شده هست 

تنی توعرف جامعه ایران یعنی پدرومادر یکی یا اقلا پدر یکی که فامیلی یکی باسه  ناتنی هم مادر یکی ...

تو کدوم عرف.

خواهر و برادر ناتنی به بچه هایی میگن که پدر و مادر از ازدواجهای قبلشون داشته باشن

تنی باید حتما پدر و مادر یکی باشن.

تو کدوم عرف. خواهر و برادر ناتنی به بچه هایی میگن که پدر و مادر از ازدواجهای قبلشون داشته باشن تنی ...

نمیدونم اونا که دیگه خواهر برادر نبستن از پدرسوا ازمادر جدا هستن 

حالا شاید تومنطقه شماعرف اونجور باشه 

در کل زیاد این اسم گذاشتن ها مهم نیس دیگه تواین دوره زمونه تنی هم باشی کسی کسی رو نمیشناسه خواهروبرادرم میرن سر زندگی هرکدوم فقط به فکر خودشون هستن حالا من وشما بیایم سر این الفاظ بحث کنیم مشکلی از مشکلات نه شما کم میشه نه من نه استارتر 

نگران نباش. آدم باشی و یک ذره شعور  و شخصیت داشته باشی و احترام خودت رو حفظ کنی عروست رو سرش ح ...

وای وای بیخود نیست پسرا ازتون فرار می کنن

خدا به داد خانواده هاتون برسه

احتمالا از اون خواهرشوهرایی که عروسو درسته قورت میده 

وای وای بیخود نیست پسرا ازتون فرار می کنن خدا به داد خانواده هاتون برسه احتمالا از اون خواهرشوه ...

۲ تا عروس داریم که برای مادرم جونشون رو هم میدن .البته مادرم  هم مثل امثال  شماها دهن پاره و گداصفت نیست که توقع داشته باشه هر بلایی سرشون بیاره و اونا هم ساکت باشن.

با عزت و احترام تو قلبشون جا داره .

شده که از دهن خودش بزنه و بده به اونا و بچه هاشون.

چرا فکر میکنی مردن دختراشون رو از تو جوب پیدا کردن که توقع داری وقتی زن گل پسرت شدن هر چی گفتی و هر کاری کردی دستت رو ببوسن.

از قدیم گفتن احترام هر کس دست خودشه.

فقط خدا  به داد عروست برسه با این مادر شوهر تحفه ای که قراره گیرش باد.🤮

البته اینکه مادرشوهر یا خواهر شوهر استارتر باشی هم بعید نیست چون این همه طرفداری از بیشعور بازیه مادرشوهر استارتر عادی نیست .😏

دیگه ریپ نزن، نمیخونم  ، دوست ندارم بیشتر از این با امثال شماها دهن به دهن بشم