2777
2789

هرکسی که تاپیک قبلی منو خوند و برای دخترم دعا کرد'َالهی به حق علی خدا هم به خودش هم به خانواده و نزدیکانش سلامتی بده و ان شاءالله تمام زندگیش سرشار از شادی بشه و هیچ گره و مشکلی تو زندگیش نباشه و اگه مشکلی داره الهی به حق جدبزرگوارم خانم فاطمه زهرا گره از مشکلاتش باز بشه. از صمیم قلب از همتون تشکر میکنم. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بلا دوره گلم

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
دخترتون الان حالش خوبه؟؟عملش موفق بود؟؟

خداروشکر خوبه فقط منتظرن شکمش کار کنه که بعد بتونه شیر بخوره. دکترش فکر میکرد مجاری نداره که خداروشکر زود فهمید تشخیص اشتباه داده .مجاریش فقط بسته شده بود که شستشو دادن. شکمش رو برش ندادن خداروشکر

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
خداروشکر خوبه فقط منتظرن شکمش کار کنه که بعد بتونه شیر بخوره. دکترش فکر میکرد مجاری نداره که خداروشک ...

خب خداروشکر ایشالله شکمش هم زوده زود کار میکنه و دوباره حالش خوبه خوب میشه