2777
2789
دارم به این نتیجه میرسم که کم کم بدون پول جم خوردن هم ممکن نیست... بیاید بگید که اشتباه فکر میکنم... بیاید بگید که به خاطر بی پولی با اردنگی از خونتون خواستگار پرت نکردید بیرون... بیاید بگید پول نداشتید و روسیه پزشکی خوندید و کنکور رو دور زدید و پول نقشی نداشت و..... و.... و.... 😂😂😂
همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....

صندلی ماساژ داشتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویلامو تو دل جنگل بسازم ایشالله تا دوسال دیگه 😁و ی ماشین خوب بخرم و کار مستقلی داشته باشم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
صندلی ماساژ داشتم

وای منم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من صندلی تکون میخوره میخوام

راک؟ اونو دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

پشت كنكور نميموتدم و ميرفتم خارج همون موقع، كلاس ورزش رو جدي ذنبال ميكردم، براي خودم سرمايه داشتم كار راه بندازم به جاي كار براي شركتاي خصوصي كه رسما برده داريه ، يه مسافرت دلم ميخواد ميرفتم ، اينقدز نگران بي پولي و دوران پيري نبودم ، يه ماشين و يه خونه ي كوچيك ميگرفتم با وسايلايي كه ذوست دارم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹