2777
2789
عنوان

سرد شدن روابط زناشویی

475 بازدید | 29 پست

سلام خانما یه سوال داشتم من از اول عروسیم هر کادویی برا شوهرم گرفتم از لباس عطر صندل حتی وسایل تزیینی برا رو میز کارش خیلی تحویل نمگرفت برا لباس که یه بارم نپوشید و گفت اگه ناراحت نمیشی من باید به سلیقه خودم انتخاب کنم ادکلون گرفتم گفت من ادکلون مخصوص خودم رو دارم و یه بارم نزد منم برا روز مرد براش چیزی نگرفتم چون خودشم از قبل گفته بود نگیر حالا همکار خانمش براش لباس گرفته بود برا روز مرد ذوق کرد که چه رنگش قشنگه به کاپشنم میاد خیلی بهم برخورد خیلی نسبت بهش سرد شدم با اینکه مطمینم چشم پاکه و همکارشم میشناسم شوهر و بچه داره ولی خیلی دلم شکسته نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم منم بودم ناراحت میشدم

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

چرا باید همکارش براش کادو بگیره🤔🤔

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

حق داری

مردها هم واقعا نمیذونم چی تو کله شون میگذره هرکاری میکنن فقط در جهت سرد کردن رتبطه هست

یه خانومی رو دیدی بگه شوهرم برا گرم شدن رابطه مون تلاش میکنه؟ نه

فقط گند میزنن هدف خلقتشون چیه اصلا