2777
2789
عنوان

کی درمورد شکایت فتا اطلاع داره؟

99 بازدید | 16 پست

ببینید یکی بود تو دیوار ۲۰۰ زدم براش بلاک کرد رفتم فتا گفت شکایتتو بنویس بعد باید بری دفتر خدمات قضایی ثبت کنی گفتن این شخص با این شماره کارت سه چهار نفر دیگه هم ازش شکایت ثبت کردن کلا ۱ میلیون کلاهبرداری کرده سوال من اینه من واقعا نمیتونم بخاطر ۲۵۰ تومن کلی هزینه کنم چون گفتن باید توی این برو بیا ها حدود یکی دو تومن خرج کنی برا پیش رفتن پروندت، میگم من پی اش رو نگیرم چون چندنفر شکایت تو فتا ثبت کردن ولی فقط ثبت کردن اونام پی اش رو نگرفتن، میگیرنش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فتایا غیر فتوا یه شکواییه مینویسی وخلاص.منتهی دیگه مراحل داره مدارکت ارائه میدی میرین دادگاه بعد محکوم بشه دیگه کارش زاره .فقط اگه ثنا نداری  ثبت ثنا هم لازمه 

به من گوش بده

فردا برو خدمات قضایی شکایتت و تنظیم کن

حدود فک کنم ۴۰_۵۰ باشه هزینه ش

دیگه تو کارت نباشه

تعداد شاکیاش که بره بالا دادگاه احضارش میکنه و براش زندانی میبره و اون میفته دنبال شما که رضایت بگیره

منم دقیقا از دیوار کلاهبرداری شد برام

طرف بعد یکسال التماااااسم   میکرد

پولمو برگردوند

حتی میگفتم بهش ۳ برابر پولمو بده واریز می کرد 

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
لطفا از تجربتون بگید و اینکه چقدر کلاهبرداری کردن و چقدر طول کشید پولتونو بدن

دوازده میلیون، حدودا شیش ماه، خیلی راحت نیستم جریانشو تعریف کنم ولی کلا مقداری که ما هزینه کردیم تو اون شیش ماه شاید زیر یه تومن بود. حالا دویست تومن ارزششو نداره ها، ولی اگه حرصت گرفته از یارو حوصلشو داری پیگیری کنی خب پیگیری کن ولی اون یکی دوتومنی که به شما گفتن هم خیلی زیادی چرند بوده. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا