2777
2789
عنوان

کمکم کنید

362 بازدید | 19 پست

سلام ممنون میشم پیاممو بخونید قبل ازدواج با همسرم ی شخصیو خیلی دوست داشتم وقتی با همسرم ازدواج کردم فراموشش نکردم و باهاش در ارتباط بودم جز اون وارد رابطه با پسرهای دیگه شدم که چند نفر حالت دوست اجتماعی بودیم بعد ی مدت دوستای اجتماعیمو کنار گذاشتم ولی با عشق سابقم در ارتباط بودم تو مدت چهار سالی که عقد بودم گاهی بیشتر و گاهی کمتر تا اینکه عروسی کردم و کنار گذاشتم دو سال بعد عروسی مجدد رفتم سراغش و باهاش چت کردم با همسرم بحثم شد و به فکر طلاق افتادم و رفتم به مدت یک ماه خونه ی پدرم تا اینکه نشد طلاق بگیرم برگشت سر زندگیمو با اون اقا هم کات کردم اما متوجه شدم همسرم چت ناشناس میکرده و داخل تلگرام چت میکرده نمیدونم موقع نبودم این اتفاق افتاده یا قبلش هم بوده اما مدام پیام های چتی که کرده توی ذهنم مثل خوره افتاده خیلی در عذابم درسته خودم بنای زندگیمو از روی خیانت ساختم اما دیگه باورمو نسبت به همسرم از دست دادم همش به این فکر میکنم که نکنه قبل قهر هم چت میکرده یا همش به این فگر میکنم نکنه قربون صدقه دخترا رفته باشه خیلی در عذابم من واقعا به خاطر رفتار اشتباهم توبه کردم و لی بگید چیکار کنم 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

از خدا میخوام همه کسایی که خیانت میکنن چه خانوم چه اقا بمیرن !!! واقعا چطور میتونید هم با همسرتون در ارتباط بوده باشید هم با عشق سابقتون ؟؟؟ میدونید چه ضربه ای به طرف مقابلتون میزنید ؟ من قربانی هستم و واقعا حس درموندگی که داره واقعا بده !!  به نظرم قطعا ضربه ای که شما به همسرتون زدید بخاطر همون این اتفاق افتاده ،بس کنید جلو خودتونو بگیرید بابا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا میخوام همه کسایی که خیانت میکنن چه خانوم چه اقا بمیرن !!! واقعا چطور میتونید هم با همسرتون در ...

شوهرم در جدیان نبوده بعدشم که ضربه ای بهش بخوره خودت بمیری پرو

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
شوهرت در جریان نبوده؟؟؟ دیگه بدتر ! بنده خدا شوهرت ،چه طلبکارم هستی تو 

عزیزم من مشکلم چیز دیگه ای بوده دلت‌نمیخاد نظر نده من الان مشکلم رفتار همسرمه 

عزیزم من مشکلم چیز دیگه ای بوده دلت‌نمیخاد نظر نده من الان مشکلم رفتار همسرمه 

خب مشکلت با رفتار همسرت از خودت شروع شده ،مواخذه نباید کنیش ، بجا مطرح کردنش اینجا باید بری پیش مشاور راهنمایی بخوای! گندیه که خودت زدیو اگه هم واقعا میخوای درست شه باید بری پیش روانشناس ،حتی با همسرت 🤷🏻‍♀️

خب مشکلت با رفتار همسرت از خودت شروع شده ،مواخذه نباید کنیش ، بجا مطرح کردنش اینجا باید بری پیش مشاو ...

عزیزم همسرم رفتارش دیگه تگرار نشوه منم دیگه تکرار نکردم اما ذهنیتم و افکارم عذابم میده حالم از همه چیز از این زندگی بهم میخوره

عزیزم همسرم رفتارش دیگه تگرار نشوه منم دیگه تکرار نکردم اما ذهنیتم و افکارم عذابم میده حالم از همه چ ...

فقط روانشناسو تراپیست ،حتی شده یک سال شاید بیشتر مداوم باید برید بیاید جفتتون باهم تحت درمان قرار بگیرید 

فقط روانشناسو تراپیست ،حتی شده یک سال شاید بیشتر مداوم باید برید بیاید جفتتون باهم تحت درمان قرار بگ ...

شوهرم برای چی باید بیاد این افکار منه که عذابم میده 😑

شوهرم برای چی باید بیاد این افکار منه که عذابم میده 😑

برید خودتون اول صحبت کنید با تراپیست ،در صورتی که نیاز باشه ازتون میخواد همسرتونو هم با خودتون ببرید که اگه ببرید خب خیلی بهتره

برید خودتون اول صحبت کنید با تراپیست ،در صورتی که نیاز باشه ازتون میخواد همسرتونو هم با خودتون ببرید ...

خب من شوهرم نمیدونه باهاش چیکار کردم اونجوری خیلی افتضاح میشه

خب باید باهج صادق بشین و از اول تموم کارای پنهونیتون رو به هم دیگه بدون اینکه بترسین بگین و بعدش برین پیش یه مشاور و تراپیست و کم کم و پله به پله به هم اعتماد کنین و زندگیتونو از اول درس کنین