ی همکلاسی پارسال پسرم داشت .. پدر و مادرش تو سن بالا ازدواج کردن و حاصل ازدواجشون این بچه بود و هر دو بیسواد هستن من همیشه هوای بچه رو داشتم پارسال هر خوراکی متفاوتی برا پسرم میذاشتم برا اونم میذاشتم یا لباسای بچه مو میدادم بهش حتی دوچرخه جدید ک پسرم گرفت قبلیش رو باوجودیکه کاملا نو و سالم بود و خوبم میخریدن دادم بهش ... بچه اهل درس نبود کلاس اول رو موند و دوباره رفت اول .. حالا مامانش اومده دم در ک کتابای پارسال پسرتو بده بهم دخترم کتابای داداششو تیکه پاره کرده .. گفتم من همشو یادگاری نگه داشتم فعلا هم بالای کمد دبواریه باید شوهرم بیاد درش بیاره اگر دادمش مواظبش هستین خراب نشه اونم گفت چون یادگاری نگه داشتین پس نمیخامش میرم جای دیگه انگار ناراحت شد .. کارم بد بود؟
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم .. دارم ولی استفاده نمیکنم من کلا از اون ادمام ک اراده و حوصله هیچ چیزیو نداره ... ولی واقعا خیلی خوبه اگر دائم استفاده کنی صبح و شب صورتو مث ماه میکنه
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
تو اون تاپیک شیرینی خامه ای نگفتم که استارتر ناراحت نشه ولی رفتار و حرفش اصلا خوب نبوده عروس شکمو هم نوبره.ما هم یه دونه داریم فقط شانس آوردیم خودمونو نخورده
من همه کتاب دفترا جا مدادی قمقمه مداد رنگی لباس هممممه چی کلاس اولشو یادگاری نگه داشتم دلم نیومد بدم ...
درکت میکنم چون منم تقریبا همین کار و کردم، ببین میتونی از جای دیگه برای اون بچه کتابها رو گیر بیاری؟ ثواب داره
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.